Onthullen

Liefde in je leven maakt onbekende gebieden in je wakker. Het is alsof je geliefde de kracht en magie heeft om je binnenste binnenste te onthullen. Dat al je angsten, onzekerheden en kwetsbare plekken zichtbaar worden in het licht van deze liefde. Je opgebouwde patronen komen boven en tonen zich bloot en in hun ware gedaantes. Je verdediging, je overtuiging van hoe het hoort, je beelden en oude herineringen hoe je denkt dat je zou moeten liefhebben.

Door vast te houden aan je innerlijke zekerheden en die als waarheid te volgen zet je jezelf vast en wordt de vrije liefde ‘rekening houden met’. Alleen door alles wat er in je is opnieuw als ingrediënt aan te bieden kan jullie gezamelijke gerecht ontstaan. Een nooit eerder begonnen reis zoals alleen jullie tweëen die kunnen maken.

In de samensmelting van twee zielen die elkaar weer opnieuw ontmoeten komt de genade vrij van het herijken van je pad, het verliezen van al je zekerheden. Door bereid te zijn je angsten te delen ontvouwt zich een groot vertrouwen waarin de angst transformeert naar een vrij spelen.

Wees niet bang de angst te laten komen. De versmelting leidt tot een nieuwe geboorte waarbij vooral de liefde voor jezelf reist, voorbij alles wat ooit is opgebouwd aan drempels, tot je innerlijke wezen.