Wat zou Liefde doen?

Ben je bereid om werkelijk deel te nemen aan deze wondere wereld?

Ben je bereid afscheid te nemen van elk excuus dat niet te doen, van iedere schuld die je een ander toedicht, alle redenen waarom je niet aardig bent. Iedere afleiding waardoor je niet volledig leeft?

Je wist eigenlijk niet eens dat het bestaat: dat je niet afgescheiden bent en dat dat wat je altijd als waar hebt beschouwd feitelijk de droom is.

Dat er geen enkele reden is om niet volledig en continue deel te nemen aan de wereld.

Dat er geen mogelijkheid meer is te ontkennen dat het alleen nog gaat om dichterbij te komen, om een genadeloze intimiteit. Dat je wordt geroepen dichterbij te komen, dichter bij elkaar. Dichter bij je diepste gedachten, gevoelens en verlangens te komen die als boodschappers van Liefde jou bezoeken.

Dat dit leven je enkel laat zien hoe jij je door Liefde kunt laten gebruiken. Hoe Liefde mag stromen door jouw geest, hart en lichaam in jouw gedroomde realiteit.

Hoe Liefde je wakker kust en je losweekt van je tekort. En hoe jij je volledig beschikbaar stelt dat Liefde jou in bezit mag nemen en hoe elke ademhaling van jou vervult is door de stroom van Liefde.

Hoe je Liefde ademt.

Hoe Liefde altijd doorgaat en jij ‘slechts’ het voertuig mag zijn. Hoe je je overgeeft om instrument te mogen zijn.

Instrument te MOGEN zijn.

Bij al je afwegingen slechts één vraag te stellen: WAT ZOU LIEFDE DOEN?

Ben je bereid?