Retraite

Een nieuw begin

In deze wereld vol verwarring is er een baken in jezelf te vinden. Ontdek je persoonlijke antwoorden op jouw levensvragen in de betekenisvolle bezinningsdagen. Juist in deze tijd is het wezenlijk je ware essentie weer te mogen her-inneren.

Vergroot je innerlijke kracht, vrede en zelfvertrouwen.

Retraite bezinning – een nieuw begin

  • Nieuwjaarsretraite 2 tm 5 januari in Havelte Drenthe

Deze verstilde dagen staan voor onthaasten, ontdekken en genieten op een van de meest rustige en mooie plekken in Nederland.

Deze week behoort tot een van de mooiste weken van mijn leven. – José

Retraite Meditatie Bezinning

Ervaar de mogelijkheid om stil te staan en te reflecteren op je leven. Maak de balans en verbind je opnieuw met dat wat het meest wezenlijk voor je is.

Ik voel het meer stromen dan ik me ooit kan herinneren! Dianne

De retraite biedt meditatie en…

Retraite Meeuwenveen

Persoonlijk speels onderzoek naar thema’s die leven, rust en ruimte in de stille natuur en de mogelijkheid voor het deelnemen aan geleide meditaties, lichaamswerk, satsang, stiltemomenten, mindfulness, samenzijn, muziek, mantra zingen, dans, opstellingen, ruimte om elkaar te ontmoeten. En bovenal niks moeten maar vooral rust en ruimte en een fijne tijd en bezinning voor jezelf.

Reflecteren op betekenis en balans in je dagelijks bestaan. Ervaren van contact met jezelf en in de ontmoetingen met anderen.


Door werkelijk contact maken met je binnenwereld zal je ook in staat zijn contact te maken met je omgeving en de ander. Wees daarin niet te streng voor jezelf. Word maar zacht en heb jezelf lief: it’s enough to be on your way.

Praktische retraite informatie

klik hier voor alle info over locatie en verblijf, dagritme, prijs en data


Ik heb erg genoten van de stilte, de natuur, de meditaties en julle warme begeleiding. Ruben

Retraite Begeleiding

Retraite Madonna Gideon

De begeleiding is in handen van Gideon en Madonna

Vragen over de retraite

Voor vragen die je nog hebt kun je kijken bij de veelgestelde vragen, bellen met 06 1584 2381 (Gideon) of gebruiken maken van het contactformulier

Aanmelden retraite


Retraite groep

Retraite Links

https://nl.wikipedia.org/wiki/Retraite volgens wiki: Deze term is een afzondering voor spiritueel retraite zelfonderzoek, geestelijke oefening en retraite meditatie. Een geschikte bezinning omgeving kan een retraite klooster of speciaal daarvoor opgericht retraite centrum zijn als Zielzicht.

mindfulnessophetwerk.nl In de retraite van Mfness op het werk leer je met aandacht te kijken naar jezelf en de werkomgeving.

www.mtworks.nl Trainingsacteren bij MTworks

Retraite definitie natuur, yoga, meditatie. stilte-retraite, weekend, zen, yoga, boeddhisme.

Retraite volgens mijn woordenboek   yogameditatiemantra’s zingen, vipassana, stilte, klooster, meditatie etc.

volgens spiritueel / retraite /woordenboek

Miniretraite – retraite – bezinningsavond