Praktische retraite informatie

Het dagritme

Het dagritme tijdens een retraite is opgebouwd uit de volgende elementen: bezinnen, bezielen en ontspannen.

We zijn in een groep van ca. 8 -10 deelnemers zodat er daadwerkelijk ruimte is voor een ieder en voor elkaar. Ruimte voor dat wat om aandacht vraagt. Er ontstaat een natuurlijk ritme en een nog niet voor te stellen samenhang en verbinding.

 

Locatie en verblijf

Locatie: Boda Heyd Ardennen, liggend in een omgeving die te typeren is als een van de mooiste in de Belgische Ardennen, ca. 2,5 uur reistijd vanaf Utrecht. Genieten van de stilte, van deze mooie lokatie, de zuivere buitenlucht en de rustige natuurlijke omgeving. Fijne kamers, leefruimte en een prachtige zaal met houtkachel. Je verblijft op een 1- of 2-persoonskamer.

Eten en drinken We eten lekker, gezamenlijk en vegetarisch. Er wordt gekookt door en met onze eigen kok. We zijn zelfvoorzienend, zorgen samen voor tafeldekken, afruimen e.d. De kosten voor eten en drinken zijn inbegrepen in de prijs van de retraite. Gezien het karakter van de retraite kiezen we er voor om geen alcohol te gebruiken door leiding en/of deelnemers.

Er wordt gekookt door en met onze eigen hobbykok, iets voor jou? Lees hier meer als je met korting wil deelnemen en daarnaast de rol van hobbykok wil vervullen.


Begeleiding

Retraite Madonna Gideon

De begeleiding is in handen van Gideon en Madonna

Data

Voorjaarsretraite ma 8 mei (start 19 uur) tm do 11 mei (einde 15.30 uur)
Zomerretraite za 15 juli (start 14 uur) tm di 18 juli (eind 15.30 uur)
Zomerretraite wo 19 juli (start 14 uur) tm za 22 jul (einde 15.30 uur)
Zomerretraite ma 24 juli (start 14 uur) tm do 27 jul (einde 15.30)

Prijs

Particulieren: € 595,- incl. € 310,50 voor volledig verzorgd verblijf (alle maaltijden, dranken, fruit etc.) obv 2-persoonskamer. Toeslagen voor meer privacy op eigen kamer € 35 per nacht (beperkt beschikbaar).

Vroegboekkorting

voorjaarsretraite mei: bij boeking en betaling in februari € 75 korting op je deelname, in maart € 35 korting.

zomerretraites juli: bij boeking en betaling in feb of maart € 100 korting, in april € 75 in en mei € 35 korting

Overige tarieven

Als ZZP-er is het tarief € 795,- all-in (exclusief BTW). Bij bedrijfsdeelname is het € 995 (exclusief BTW).

Meer informatie

Voor vragen die je nog hebt kun je kijken bij de veelgestelde vragen, bellen met 06 1584 2381 (Gideon) of gebruiken maken van het contactformulier


Retraite groep

Links

https://nl.wikipedia.org/wiki/Retraite Retraite volgens wiki: Een retraite is een afzondering voor spiritueel zelfonderzoek, geestelijke oefening en meditatie. Een geschikte retraite omgeving kan een klooster of speciaal daarvoor opgericht retraite centrum zijn als Zielzicht.

mindfulnessophetwerk.nl In de trainingen van Mindfulness op het werk leer je met aandacht te kijken naar jezelf en de werkomgeving waarin je opereert. De retraite is een mooi vervolg op deze bedrijfstraining. Door minder te oordelen krijg je meer rust en kom je in contact met ontspanning, ook in spannende situaties.

www.mtworks.nl Trainingsacteren bij MTworks – vervolg op retraite. Sedert 2004 is MTworks naast retraites gericht op trainingsacteren. Deelnemers kunnen zo op een directe manier ervaren wat het effect is van het eigen gedrag op de ander. Door veilig te experimenteren met communicatie en gedrag kunnen zij leren wat in de dagelijkse praktijk daadwerkelijk werkt.]

Retraite definitie Een retraite is jezelf tijdelijk terugtrekken uit het dagelijks leven met als doel geestelijke verdieping. Moderne retraites zoals deze bij Zielzicht worden gegeven worden ook vaak gehouden in de natuur. Vaak worden bij moderne retraites ook activiteiten georganiseerd zoals yogameditatiemantra’s zingen etc.

Retraite volgens mijn woordenboek Een retraite is jezelf tijdelijk terugtrekken uit het dagelijks leven met als doel geestelijke verdieping. Moderne retraites zoals deze bij Zielzicht worden gegeven worden ook vaak gehouden in de natuur. Vaak worden bij moderne retraites ook activiteiten georganiseerd zoals yogameditatiemantra’s zingen etc.

Retraite volgens spiritueel woordenboek