Praktische retraite informatie

 

Locatie en verblijf

Locatie: Boda Heyd Ardennen, liggend in een omgeving die te typeren is als een van de mooiste in de Belgische Ardennen, ca. 2,5 uur reistijd vanaf Utrecht. Genieten van de stilte, van deze mooie lokatie, de zuivere buitenlucht en de rustige natuurlijke omgeving. Fijne kamers, leefruimte en een prachtige zaal met houtkachel. Je verblijft op een 1- of 2-persoonskamer.

Eten en drinken We eten lekker, gezamenlijk en vegetarisch. Er wordt gekookt door en met onze eigen kok muv. de dinsdag, halverwege de retraite. Op deze vrije middag en avond is er geen verzorging en kan je besluiten zelf je maaltijd te maken of een fijn restaurant in de buurt te bezoeken, bijv. in Barvaux op 10 km afstand.

We zijn zelfvoorzienend, zorgen samen voor tafeldekken, afruimen e.d. De kosten voor eten en drinken zijn inbegrepen in de prijs van de retraite. Gezien het karakter van de retraite kiezen we er voor om geen alcohol te gebruiken door leiding en/of deelnemers.


Begeleiding

Retraite Madonna Gideon

De begeleiding is in handen van Gideon en Madonna

Het dagritme

Het dagritme (klik hier) tijdens een retraite is opgebouwd uit de volgende elementen: bezinnen, bezielen en ontspannen.

We zijn in een groep van ca. 8 -10 deelnemers zodat er daadwerkelijk ruimte is voor een ieder en voor elkaar. Ruimte voor dat wat om aandacht vraagt. Er ontstaat een natuurlijk ritme en een nog niet voor te stellen samenhang en verbinding.

Data en tijden

Zomerretraite 15 tm 20 juli (wachtlijst)

Zomerretraite 22 tm 27 juli (nog plek)

De Zomerretraites starten om 15 uur en eindigen om 14.30 uur. Op de dinsdag is er een vrije middag en avond waarin je de omgeving kunt verkennen of heerlijk verblijven in de mooie tuin – met een klein zwembad! Op dinsdag verzorg je je eigen maaltijd.

Prijs

Zomerretraite: Particulieren: € 595,- incl. € 310,50 voor verzorgd verblijf; maaltijden (incl. 4x diner), dranken, fruit etc. obv 2-persoonskamer. Toeslagen voor meer privacy op eigen kamer € 35 per nacht (beperkt beschikbaar).

Overige tarieven

Als ZZP-er is een opslag van € 200 op het particuliere tarief (exclusief BTW). Bij bedrijfsdeelname is de opslag € 400 (exclusief BTW).

Meer informatie

Voor vragen die je nog hebt kun je bellen met Gideon – 06 1584 2381 of gebruik maken van het contactformulier. Ook kun je een kijkje nemen bij veelgestelde vragen.

Retraite groep

Links

https://nl.wikipedia.org/wiki/Retraite Retraite of retreat volgens wiki: Een retraite is een afzondering voor spiritueel zelfonderzoek, geestelijke oefening en meditatie. Een geschikte retraite omgeving kan een klooster of speciaal daarvoor opgericht retraite centrum zijn als Zielzicht.

Retraite definitie Een retraite is jezelf tijdelijk terugtrekken uit het dagelijks leven met als doel geestelijke verdieping. Moderne retraites zoals deze bij Zielzicht worden gegeven worden ook vaak gehouden in de natuur. Vaak worden bij moderne retraites ook activiteiten georganiseerd zoals yogameditatiemantra’s zingen etc.

Retraite volgens mijn woordenboek Een retraite is jezelf tijdelijk terugtrekken uit het dagelijks leven met als doel geestelijke verdieping. Moderne retraites zoals deze bij Zielzicht worden gegeven worden ook vaak gehouden in de natuur. Vaak worden bij moderne retraites ook activiteiten georganiseerd zoals yogameditatiemantra’s zingen etc.

Retraite volgens spiritueel woordenboek