Praktische retraite informatie

Het dagritme

Het dagritme tijdens een retraite is opgebouwd uit de volgende elementen: bezinnen, bezielen en ontspannen.

We zijn in een groep van ca. 12 – 14 deelnemers zodat er daadwerkelijk ruimte is voor een ieder en voor elkaar. Ruimte voor dat wat om aandacht vraagt. Er ontstaat een natuurlijk ritme en een nog niet voor te stellen samenhang en verbinding. 

Retraite Zielzicht. Weer thuiskomen bij jezelf. Juist in deze tijd is het wezenlijk je ware essentie weer te mogen herinneren.

Locatie en verblijf

Verblijf op 1-, of 2-persoonskamer in Meeuwenveen te Havelte – Drenthe. Goed bereikbaar, ook per OV. Genieten van de stilte, van deze mooie plek, de zuivere buitenlucht en de rustige natuurlijke omgeving. Fijne kamers en een prachtige werkruimte, eetzaal en privésauna.

Eten en drinken We eten lekker, gezamenlijk en vegetarisch. Er wordt gekookt door en met onze eigen kok. We zijn zelfvoorzienend, zorgen samen voor tafeldekken, afruimen e.d. De kosten voor eten en drinken zijn inbegrepen in de prijs van de retraite. Gezien het karakter van de retraite kiezen we er voor om geen alcohol te gebruiken door leiding en/of deelnemers.

Er wordt gekookt door en met onze eigen hobbykok, iets voor jou? Lees hier meer als je wil met korting wil deelnemen en daarnaast de rol van hobbykok wil vervullen.


Data retraite

Winterretraite 7 tm 10 dec (vol), Nieuwjaarsretraite 2 tm 5 jan

Tijden

aanvang dag 1 om 15.30 uur, einde laatste dag om 14.30 uur. 

Begeleiding

Retraite Madonna Gideon

De begeleiding is in handen van Gideon en Madonna

Prijs

Particulieren: € 545,- voor retraitebegeleiding en volledig verzorgd verblijf (alle maaltijden, dranken, fruit etc.) obv. 2-persoonskamer. De toeslag voor een eigen kamer is € 45,-.

Overige tarieven

Als ZZP-er is het tarief € 695,- all-in (exclusief BTW). Bij bedrijfsdeelname is het € 995 (exclusief BTW). Saunagebruik € 7,-.

Meer informatie

Voor vragen die je nog hebt kun je kijken bij de veelgestelde vragen, bellen met 06 1584 2381 (Gideon) of gebruiken maken van het contactformulier


Retraite groep

Links

https://nl.wikipedia.org/wiki/Retraite Retraite volgens wiki: Een retraite is een afzondering voor spiritueel zelfonderzoek, geestelijke oefening en meditatie. Een geschikte retraite omgeving kan een klooster of speciaal daarvoor opgericht retraite centrum zijn als Zielzicht.

mindfulnessophetwerk.nl In de trainingen van Mindfulness op het werk leer je met aandacht te kijken naar jezelf en de werkomgeving waarin je opereert. De retraite is een mooi vervolg op deze bedrijfstraining. Door minder te oordelen krijg je meer rust en kom je in contact met ontspanning, ook in spannende situaties.

www.mtworks.nl Trainingsacteren bij MTworks – vervolg op retraite. Sedert 2004 is MTworks naast retraites gericht op trainingsacteren. Deelnemers kunnen zo op een directe manier ervaren wat het effect is van het eigen gedrag op de ander. Door veilig te experimenteren met communicatie en gedrag kunnen zij leren wat in de dagelijkse praktijk daadwerkelijk werkt.]

Retraite definitie Een retraite is jezelf tijdelijk terugtrekken uit het dagelijks leven met als doel geestelijke verdieping. Moderne retraites zoals deze bij Zielzicht worden gegeven worden ook vaak gehouden in de natuur. Vaak worden bij moderne retraites ook activiteiten georganiseerd zoals yogameditatiemantra’s zingen etc.

Retraite volgens mijn woordenboek Een retraite is jezelf tijdelijk terugtrekken uit het dagelijks leven met als doel geestelijke verdieping. Moderne retraites zoals deze bij Zielzicht worden gegeven worden ook vaak gehouden in de natuur. Vaak worden bij moderne retraites ook activiteiten georganiseerd zoals yogameditatiemantra’s zingen etc.

Retraite volgens spiritueel woordenboek