Algemene voorwaarden

Annulering

Tot 4 weken voorafgaand aan een programma kan je kosteloos annuleren (minus € 25,- verwerkingskosten). Annuleringskosten zijn 50% bij annulering tot 2 weken voorafgaand aan het programma en 100% binnen 2 weken voorafgaand aan het programma. We kunnen niet voldoen aan volledige restitutie binnen 4 weken voor het programma omdat we op basis van het aantal aanmeldingen zelf verplichtingen aangaan en deelnemersplekken reserveren. Mocht er iemand anders je plek willen innemen dan storten we het door jou betaalde bedrag minus verwerkingskosten terug.

Zielzicht houdt zich het recht voor te annuleren bij onvoldoende deelnemers, overmacht of beperkende maatregelen van de overheid en zal dan het volledig ontvangen bedrag aan je terugbetalen. In de praktijk heeft Zielzicht nog geen retraite hoeven annuleren sedert 2008.

Aanmelden

Je plek is definitief gereserveerd nadat we je betaling hebben ontvangen. Je kunt je hier aanmelden.

Restitutie en inhaallessen

Er vindt geen restitutie plaats bij voortijdig verlaten van een programma/retraite/retraitedag of het missen van een programma-onderdeel. Dat geldt ook voor deelnemers die zich niet kunnen voegen in het programma, de retraiteleiding niet willen volgen of de waarden en richtlijnen van de retraite niet in hun gedrag respecteren en daarom gevraagd worden de retraite voortijdig te verlaten. Bij workshops is er de gelegenheid een les op individuele basis in te halen tegen een vergoeding van € 20,-.

Tarieven en BTW

De tarieven zoals genoemd op de website van Zielzicht zijn de tarieven bij particuliere deelname. Voor ZZP-ers of bij bedrijfsdeelname/vergoeding door de werkgever zijn de tarieven excl. BTW en is er een opslag (op aanvraag) t.o.v. de particuliere prijs.

KVK Zielzicht staat ingeschreven onder KVK-nummer 73461954

BTW-nummer NL001288906B52

Aansprakelijkheid

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen lichamelijke en geestelijke gezondheid, enig letsel, verlies of schade aan eigendommen of overige zaken. Zielzicht en/of de locatiebeheerder kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld.

Deelnemersoverzicht

Bij de retraites ontvangen deelnemers een deelnemersoverzicht: Naam, woonplaats, telefoonnummer en mailadres van de deelnemers en de begeleiders. Dit is handig om deelnemers de gelegenheid te geven samen te reizen of elkaar nog te kunnen bereiken.

Vertrouwelijkheid

Deelnemers aan programma’s van Zielzicht doen achteraf geen mededelingen via social media/google etc. over hetgeen zij ervaren hebben in de retraite of over anderen, tenzij na akkoord van en in overleg met de begeleiding.

Privacyverklaring

Jouw privacy is belangrijk voor ons. We gaan uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk om met gegevens van onze relaties.

  • We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee je ze met ons hebt gedeeld.
  • We delen alleen persoonlijke gegevens wanneer we dit wettelijk verplicht zijn.
  • Je mag natuurlijk altijd aan ons vragen wat we van je weten en mogelijk incorrecte persoonlijke gegevens corrigeren. Voor een overzicht van al jouw rechten, verwijzen we je naar de privacyverklaring.