Relatiebegeleiding

Liefde. Het woord veronderstelt dat het makkelijk zou kunnen zijn, moeiteloos en toch merk je dat het niet altijd even makkelijk gaat.

In een begeleiding met Corine en Bert is er ruimte om de vrijheid én verbinding te onderzoeken, het verlangen én de pijn, het onbegrip én de angst, het vertrouwen én vooral de liefde.

De Zielzicht Relatiebegeleiding helpt jullie als stel om jullie te verhouden tot de problemen die jullie samen ervaren. Het kan gaan om de verbinding die je niet kunt vinden; een passie die verdwenen lijkt; andere waarden die jullie hebben; communicatie die niet langer stroomt of conflicten die voortkomen uit onvrede, verlangens of verschillen in karakter.

Werkwijze

Het proces begint bij het samen contact maken met een diepere laag waar de toewijding aan jezelf verscholen ligt. Vandaaruit nodigen we jullie uit in een veilige setting. We zorgen voor een ruimte die de veiligheid biedt om volledig open naar elkaar te zijn zonder dat het daarin escaleert. We begeleiden jullie om naar elkaar te luisteren en flexibeler te worden in jullie verschillen. We helpen jullie een brug te slaan, daar waar ieder van jullie daar diep van binnen nog naar verlangt, ook al kan je er niet helemaal bij.

We helpen jullie inzicht in jullie eerdere conflicten te verkrijgen, zodat jullie toekomstige conflicten leren te vermijden. Aan de hand van gedragsveranderingen en toepasbare methoden leren jullie manieren te creëren om er in een ‘spannend moment’, tijdens een conflict, op constructieve manier mee om te gaan.

We kijken met jullie naar datgene wat nog niet is opgelost, om samen een nieuw open begin te maken. We reiken methodes aan die het beste aansluit bij ieder van jullie; ook al zijn jullie daarin verschillend.

Relatiecoaching kan jullie voorkeur hebben omdat het geen therapie is of zo hoeft te worden aangemerkt.

Onze Relatiebemiddeling is een wezenlijke aanpak voor het maken van een nieuw begin in jullie liefdesrelatie. Het kan, afhankelijk van waar jullie staan, aan de orde zijn om elkaar vanuit een volwassen kijk op jezelf en de relatie vanuit liefde los te laten.

Begeleiding 

Er is altijd sprake van 2 begeleiders in elke sessie; Gideon en Madonna. Zij hebben ieder ruime ervaring in het werken met mensen op kruispunten van hun leven als retraitebegeleiders en coaches.

Wanneer De sessies zijn op afspraak wanneer het jullie uitkomt en zijn ook in de avonden of in het weekend mogelijk.

Tarief voor stellen € 150,- per begeleidingssessie van 1,5 uur. Voor langere sessies is er een opslag van € 50,-. 

Persoonlijk gesprek in Nieuw Bergen (NL).

Om te ervaren of persoonlijke begeleiding nu bij jullie en jullie begeleidingsvraag aansluit kun je voor meer informatie bellen 0031(0)6 1584 2381 of gebruikmaken van het contactformulier.