Wie zijn wij?

Bert van Rijnberk Sylvia Monten van Zielzicht Hilversum | zielzicht.nl
Zielzicht – Onthaasten, ontdekken, genieten

~ Wij willen je een onvergetelijke innerlijke reis bieden; je weer laten ervaren dat je net als ieder ander mens, speciaal bent, je helpen herinneren dat je leven betekenisvol kan zijn en dat je hier bent om je dromen waar te maken. We willen je helpen bewust te worden dat datgene groeit waar jij je aandacht aan besteedt. We richten ons dan ook al ruim 15 jaar op groei van bewustzijn, spiritualiteit, levenskracht en geluk van onze deelnemers.

Zielzicht

Wanneer je op zoek bent naar een luisterend oor, nieuw perspectief en inzichten, rust en vrede in je bestaan en/of een nieuwe start, dan ben je van harte welkom bij Zielzicht. We zijn er voor privé-personen en mensen in organisaties. We werken vanuit eerlijkheid, transparantie, betrokkenheid en professionele nabijheid. Programma’s van Zielzicht werken voedend en zijn concreet, praktisch en verhelderend. Wat je bij Zielzicht ervaart werkt door op diepere lagen in jezelf.

Lees de ervaringen van deelnemers die meededen aan een retraite  en kom meer over ons te weten.

Thuiskomen in leven en liefde

De persoonlijke vraagstukken waarmee we werken zijn zeer uiteenlopend en kunnen gaan over persoonlijke en spirituele ontwikkeling, relatie, gezondheid, familie of werk. Feitelijk alles waarbij je (weer) op zoek bent naar je innerlijk weten en je persoonlijke kompas.

Mindfulness

Mindfulness is de basis van waaruit we werken, met liefdevolle open aandacht. Gewoon zijn met wat er is, zonder oordeel, met aandacht, mildheid en acceptatie.We werken met visualisaties en meditatie, direct ervaren, opstellingenwerk, rituelen en dynamische interactie. En vanuit en met stilte om te komen tot innerlijke rust en vrede, creatiekracht en balans.

Gideon

‘Mijn begeleiding zie ik als de bedding en de ruimte waarbinnen het wezenlijke zich kan ontvouwen. Zo werk ik het liefst; samen ontdekken wat weer geraakt mag worden door essentie. Mijn eigen ontwikkeling liep via TM,  Intuïtieve ontwikkeling, yoga, systemisch/opstellingenwerk, integrale psychologie (Itip), joodse mystiek, zang, drama, course of miracles, mindfulness en spiritueel begeleiderschap. Mijn weg gaat over transformatie, over woorden die alles zeggen en over momenten die niet in woorden zijn uit te drukken.’

Gideon van Rijnberk is retraitebegeleider, levenscoach en meditatieleraar. Hij heeft meerdere boeken op zijn naam staan althans onder de naam Bert van Rijnberk.

Madonna

‘Helderheid, werken vanuit stilte, ruimte en bewustzijn, is me gegeven. Dit combineer ik met enthousiasme, gedrevenheid hartstocht, optimisme en betrokkenheid. Ik heb gevoel voor humor, ben eerlijk, krachtig én kwetsbaar. Ik weet me geïnspireerd door het werk van o.a. David Deida, Marianne Williamson en Osho.’

Naast retraitebegeleider en levenskunst heeft Madonna van Rijnberk zich bekwaamd in tekenwerk. Een selectie vindt je hier – MadonnArt

Kom kennismaken

Kom naar een introductiebijeenkomst. Gewoon eens bellen kan ook op 0031 (0)6 1584 2381, of stuur ons een bericht via het contactformulier.