Lenteboek – De reis van de Ziel

Voorinschrijving Beperkte oplage

Bestel nu je exemplaar om ook in de lente je dagelijkse inspiratieteksten te kunnen lezen.

In dit Lenteboek is er van 21 maart tm 20 juni een dagelijkse tekst die ik voor je heb geschreven over zelfliefde en liefde, verzachten en verstillen, je innerlijk kind en volwassen zijn, over stilte en waarheid en in deze tijd van het jaar vooral ook over overgave aan dat wat groter is dan jij.

Dit boek spreekt jouw persoonlijke Zielentaal om je te ondersteunen in je proces en in je vertrouwen. Een boek met teksten vanuit de onderstroom die je helpen te herinneren hoe het is om waarlijk mens te zijn.

Geniet van een tekst per dag en laat de benieuwdheid je voeren naar een tekst die morgen al op je ligt te wachten als een verwarmende sneeuwvlok die je niet aan had zien komen. Laat je verrassen door het licht van de ontluikende natuur en het licht dat je zelf kunt laten schijnen.

Het licht aan jou!

Gideon

Bestel De Reis van de Ziel voor € 24,25 incl. gratis verzending – gesigneerd exemplaar – of € 42,- voor 2 exemplaren. Gebruik daarvoor het contactformulier

Dank voor je aankoop. Je ontvangt een tikkie voor de betaling.

We sturen het boek of de boeken na betaling op op de dag van verschijnen (uiterlijk 18 maart 2022).

“En je hebt weer een mooi boek gemaakt Gideon, ik vind het zo fijn om via je tekst je stem te horen. Ken je Thich Nhat Hanhs lichamenverhaal? Hij onderscheidt acht energielichamen, het vijfde is het lichaam buiten het lichaam: ‘Als ik een boek schrijf, verander ik mezelf in duizenden ‘ikken’ die allemaal net ergens anders heen kunnen gaan. Ieder boek wordt mijn lichaam buiten mijn lichaam.’ (Thich Nhat Hanh, Leven, p. 71)” Nienke


Vanuit het buitenland binnen Europa – 1 boek incl.  verzendkosten € 29,50