Gideon

‘Mijn begeleiding zie ik als de bedding en de ruimte waarbinnen het wezenlijke zich kan ontvouwen. Zo werk ik het liefst; samen ontdekken wat weer geraakt mag worden door essentie. Mijn eigen ontwikkeling liep via Osho, TM,  Intuïtieve ontwikkeling, yoga, systemisch/opstellingenwerk, integrale psychologie (Itip), joodse mystiek, zang, drama, course of miracles, re-balancing  mindfulness en spiritueel begeleiderschap. Mijn weg gaat over transformatie, over woorden die alles zeggen en over momenten die niet in woorden zijn uit te drukken.’

Gideon – Bert van Rijnberk is schrijver, retraitebegeleider, levenscoach en meditatieleraar.
Dagelijks zijn zijn inspiratieteksten  te volgen op Facebook.

Publicaties In 2008 verscheen eerder het orakelboek Het antwoord ben jij. In 2014 publiceerde hij zijn tweede boek Je innerlijk kompas. in 2017 verscheen het verbindende spel Ken je mij? en in 2018 is zijn derde boek uitgekomen: De weg naar huis

Het nieuwe winterboek met teksten van Gideon voor de periode van 21 december tm 20 maart is nu ook verkrijgbaar.

Door de stem van mijn hart te volgen komen juist die mensen, situaties en omstandigheden op mijn pad die bijdragen aan de uitdrukking van mijn ziel in dit bestaan.