Zomerretraites in juli

Je innerlijk zomerland

Wat maakt een Zielzicht Retraite zo uniek? Onze retraite onderscheidt zich doordat er geen vast stramien is wat jij volgt maar dat het programma jou volgt in de momenten van de dag. Dat betekent dat je werkelijk in het moment kunt voelen wat er speelt en waar je behoefte aan hebt. Persoonlijk speels onderzoek naar thema’s die leven in combinatie met rust en ruimte in de stille natuur en genieten van deze zomerdagen en het uitzicht over de heuvels in de tuin van deze bijzondere lokatie.

Zomerdagen zonder verplichting en vooral een mogelijkheid voor het deelnemen aan geleide meditaties, lichaamswerk, satsang, stiltemomenten, mindfulness, creatieve werkvormen, muziek, mantra zingen, dans, opstellingen, ruimte om elkaar te ontmoeten. En bovenal niks moeten maar vooral rust en ruimte en een fijne tijd en bezinning voor jezelf.

Retraite; in deze wereld vol verwarring is er een baken in jezelf te vinden. Ontdek je persoonlijke antwoorden op jouw levensvragen in de betekenisvolle bezinningsdagen. Juist in deze tijd is het wezenlijk je ware essentie weer te mogen her-inneren.

Vergroot je innerlijke kracht, vrede en zelfvertrouwen.

Zomerweek 1: za 15 tm do 20 jul

Zomerweek 2: za 22 tm do 27 juli

Retraite bezinning – Dicht bij jezelf

Deze zomerretraite staat voor onthaasten, ontdekken en genieten in Boda; een van de meest rustige en mooie plekken in de Ardennen; een authentieke hoeve en zaal met uitzicht over de heuvels in Heyd bij Durbuy. Een magische plek om even vrij te zijn van de dagelijkse werkelijkheid op ca. 2,5 uur rijden vanaf Utrecht.

Deze week behoort tot een van de mooiste weken van mijn leven. – José


Ervaar de mogelijkheid om stil te staan en te reflecteren op je leven. Maak de balans en verbind je opnieuw met dat wat het meest wezenlijk voor je is.

Ik voel het meer stromen dan ik me ooit kan herinneren! Dianne

Reflecteren op betekenis en balans in je dagelijks bestaan. Ervaren van contact met jezelf en in de ontmoetingen met anderen.


Door werkelijk contact maken met je binnenwereld zal je ook in staat zijn contact te maken met je omgeving en de ander. Wees daarin niet te streng voor jezelf. Word maar zacht en heb jezelf lief: it’s enough to be on your way.

Praktische retraite informatie

Deelname € 595 incl. volledig verzorgd verblijf, vraag naar de vroegboekkorting tm mei

klik hier voor meer info over locatie en verblijf, dagritme, prijs en data

Hobbykok gezocht

Zin om samen te koken en met reductie deel te nemen? Klik dan hier voor meer info.


Ik heb erg genoten van de stilte, de natuur, de meditaties en julle warme begeleiding. Ruben

Retraite Begeleiding

Retraite Madonna Gideon

De begeleiding is in handen van Gideon en Madonna

Vragen over de retraite

Voor vragen die je nog hebt kun je kijken bij de veelgestelde vragen, bellen met 0031 (0)6 1584 2381 (Gideon) of gebruik maken van het contactformulier

Aanmelden retraite

Aanmelden via het contactformulier


Retraite groep