Jaartraining

Leven in vrijheid
Programma, locatie en data
Begeleiding
Inschrijven en kosten

Leven in vrijheid

Welkom in de Zielzicht jaartraining (3e jaargang) –  start okt 2021 in Huizen

Een ervaringsgerichte jaartraining wanneer je een werkelijke stap wil zetten in bewustzijnsontwikkeling en zelfbevrijding en wil leven vanuit je vrije aard en zelfliefde.

In ieder van ons, dus ook in jou, ligt het diepe verlangen om je vrij te voelen, vertrouwen in jezelf te ervaren en je eigen diepte te leren kennen en zo betekenis te geven aan je leven.

Tijdens de jaartraining zul je meer en meer herkenning vinden in de menselijke stadia van groei en ontwikkeling in jezelf en daardoor ook in de ander. Je ontdekt hoe relaties meer diepgang krijgen. Deze ontdekkingen komen voort vanuit de stappen die je zet tijdens deze jaartraining.

Je bewustzijn neemt toe waarbij je ontdekt dat je ten diepste altijd al vrij was. De betekenis van je leven neemt toe; je leven wordt intenser, liefdevoller en rijker. Je natuurlijke intelligentie wordt aangesproken en je maakt contact met je liefdevolle vrije aard.

Persoonlijke groei

Je werkt van oktober t/m mei in modules van 1, 2 en 4 dagen aan jouw persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. In de trainingsmodules en de retraite putten we uit een rijke rugzak van verschillende stromingen: mindfulness, positieve psychologie, integraal bewustzijn, systemisch werk, voice dialogue, NLP en energetisch werk. Door afstemming, meditatie en verstilling ontdek je jouw ‘magic zone’; de magische ruimte waarin de ervaring niet langer door ratio te omschrijven of verklaren is. We delen bronnen van wijsheid en inspiratie uit verschillende tradities.

Ervaringen van deelnemersReviews

Leven in vrijheid ~ Programma, locatie en data ~ Begeleiding ~ Inschrijven en kosten