Wandelcoaching

‘You don’t have to see the whole staircase, just take the first step in faith.’

Gedurende de wandeling is de natuur, naast ons, de wezenlijke coach. Ze spiegelt altijd wat er van binnen leeft. We gebruiken de symboliek en tekens van de natuur. De natuur is daarbij bron van inspiratie en geeft invalshoeken die ontbreken in reguliere coaching.

Door te wandelen is er ook ruimte voor stilte, stilte in je hoofd en er ontstaat ruimte voor dat wat dieper gaat dan de vele oppervlakkige gedachten. je komt door de kern.

Door samen te wandelen is de ervaring dat het ook eenvoudiger is om lastige onderwerpen de revue te laten passeren. Je loopt als het ware door de thematiek en we nemen regelmatig een letterlijke stop om samen te kijken naar de stappen die je tot dan toe gezet hebt.

Wanneer wandelcoaching?

Wanneer je uit verwarring wilt komen, in contact wilt komen met innerlijke zekerheid en vertrouwen.

Wanneer je wilt zien wat het voor jou moeilijk maakt je in relatie tot een ander te verhouden en wilt ontdekken hoe je dat kunt verbeteren.

Wanneer je er zelf niet meer uit komt bij lastige levensthema’s en je eigen belemmeringen wil ombuigen naar een moeiteloze flow.

De coaching en begeleiding wordt verzorgd in de Maasduinen door Bert van Rijnberk en Corine Verdijk. We starten bij Zielzicht in Nieuw Bergen – Noord Limburg.


De gemeente Bergen ligt in het hart van Nationaal Park De Maasduinen. Het nationaal park is een gebied in het noorden van Limburg in de gemeenten Bergen, Gennep en Venlo en ligt tussen de Maas en de Duitse grens. De Maasduinen vormen de langste rivierduinengordel van Nederland en zijn ontstaan door een samenspel van water, wind en mens.


Benieuwd of het past?

Om te ervaren of persoonlijke begeleiding nu bij jou aansluit kun je voor meer informatie bellen 06 – 1584 2381 of gebruikmaken van het contactformulier.

Tarief voor particulieren individueel is € 95,- incl. btw – een coaching van 90 minuten.  Voor langere sessies is er een opslag van € 50,-. 
Voor zakelijke relaties (ZZP/bedrijven) is het € 185 excl. 21% btw.