Voorwaarde voor deelname

De sprong naar je vrije zelf

Lief mens,

We willen het onderscheid maken, je een onvergetelijke reis bieden waarin je thuis komt in leven en liefde.

De belangrijkste vraag voordat je deelneemt aan een programma bij Zielzicht is of je bereid bent – en misschien wel verlangt – om je niet langer door angst, beperkingen en voorwaarden te laten leven.

We krijgen van sommige mensen vooraf al hun voorwaarden opgestuurd over de retraite of het relatieweekend. 

Er is echter één voorwaarde aan deelname. Die is dat er geen voorwaarde is waarbij je al van te voren besluit wat je handrem is en wat je beperkingen zijn. Door dat te doen zal je geen sprong in je eigen ontwikkeling kunnen ervaren. 

Natuurlijk kan je in elk moment voelen en ervaren of iets klopt of niet, of je een stap wilt zetten of niet. Daar ga jij over. Maar als de angst en je weerstand nu al strategieën voor je bedenkt wat er vooral wel en niet mag gebeuren zet je het vast en beperk je jezelf in de oude overtuigingen.

Wat je zal helpen is een benieuwde, onderzoekende basishouding. Juist naar dat waar je nog bang voor denkt te zijn. Je zult ontdekken dat je, als je die aankijkt, je contact kunt maken met een onwankelbaar vertrouwen dat altijd al een plekje in je ziel had. Ook al had je die een lange tijd vergeten.

Dus vraag je af of je er klaar voor bent om deze dagen bij Zielzicht in te stappen zonder beperkingen vooraf die gaan over afstand en nabijheid, jezelf helemaal tonen of niet. En ontdek hoe bijzonder het is dat bevrijding en veiligheid synoniemen van elkaar blijken te zijn.

Er is dus een vraag die we je stellen als voorwaarde voor deelname aan de retraite of het relatieweekend:

BEN JE BEREID JE VOORWAARDEN EN BEPERKINGEN VOOR DEELNAME LOS TE LATEN EN TE GAAN ONDERZOEKEN WAT DIT LEVEN VOOR JE IN PETTO HEEFT?

We horen graag je antwoord via het contact / aanmeldingsformulier

Lieve groet,

Madonna Corine en Gideon Bert