Voorjaarsretraite 21 tm 24 april

Geannuleerd ivm landelijke richtlijnen

VOEDING VOOR JE ZIEL – Retraite in Havelte

“Deze retraite behoort tot een van de mooiste weken van mijn leven.” José

Begeleiding door Bert van Rijnberk met co-begeleiding van Corine Verdijk.

Ervaringen van deelnemersReviews

‘De retraite was voor mij een wonder. De begeleiders waren heel liefdevol en tegelijk heel duidelijk, waardoor ik intensief kon en moest werken aan mijn eigen vragen maar daar ook heerlijk in opgevangen werd. Net een warm bad. Ik ben er enorm van opgefleurd en weer terug bij mijn eigen kern. Het programma zat als een dijk in elkaar, met een supergoeie opbouw naar het einde toe, en veel plaats voor de wensen van de cursisten en de dingen die zich voordeden. Hopelijk gaan jullie hier nog heel lang mee door want jullie bieden echt iets buitengewoons aan. Ik gun het iedereen om een keer zo’n retraite bij jullie te beleven. Niet aarzelen maar gewoon doen, mensen!’ – Martha

Zin in deelname met korting? We zoeken nog een HOBBYKOK

Onthaasten, ontdekken en genieten tijdens de voorjaarsretraite van Zielzicht. De retraite geeft je de mogelijkheid stil te staan, te reflecteren, de balans op maken en je opnieuw te verbinden wat het meest wezenlijk voor je is. Ervaar hoe fijn deze offline retreat is, een digitale detox gebaseerd op het principe van geen telefoon, wifi, internet, tv, pc of andere digitale middelen.

“Ik wil jullie laten weten dat ik me zó veel prettiger voel dan voor de retraite. Ik voel me zachter en krachtiger. Dat voelt zó fijn, ik voel het meer stromen dan ik me ooit kan herinneren!” 

In contact met je ware natuur tijdens onze voorjaarsretraite: vanuit dat liefdevolle, krachtige en heldere Zelf zal je weer kunnen dealen met alles wat op je pad verschijnt.

De retraite biedt …

Persoonlijk onderzoek naar thema’s die spelen en daarnaast rust en ruimte in de stille natuur. Je hebt de mogelijkheid  deel te nemen aan stilte- en geleide meditaties, lichaamswerk, satsang, stiltemomenten, mindful samenzijn, muziek, mantra zingen, dans, opstellingenwerk, ruimte om elkaar te ontmoeten, te delen, te lachen, lekker eten, kamp- of haardvuur, wandelen, schrijven, lezen, persoonlijk onderzoek, alleen of samen.

Tijd voor jezelf om uit te rusten, te helen wat om aandacht vraagt en om terug te keren naar innerlijke rust en balans. De voorjaarsretraite is een uitnodiging om speels en wezenlijk onderzoek aan te gaan met betrekking tot jezelf en je omgeving. Een retraite om te genieten, bij te tanken en thuis te komen bij jezelf, met alle ruimte voor verdieping en spirituele groei.

Locatie van de najaarsretraite in Havelte (Drenthe) | Zielzicht

Rust en ruimte voor jezelf, reflecteren op betekenis en balans in je dagelijks bestaan. Ervaren van contact met jezelf en in de ontmoetingen met anderen.

Door werkelijk contact maken met je binnenwereld zal je ook in staat zijn contact te maken met je omgeving en de ander. Wees daarin niet streng voor jezelf. Word maar zacht en heb jezelf lief: ‘it’s enough to be on your way’

“Lieve mensen, delen en stilte, eerbied en respect, mooie muziek, inspiratie, lekker stoeien en hartelijk lachen, dansen, tekenen en doen waar je zin in hebt, keuze: ik ga hier van genieten! Gezien worden, de ruimte krijgen en zomaar blij zijn!” – Yvonne

Locatie en verblijf

Verblijf op 1- of 2-persoonskamer in “Meeuwenveen” te Havelte, Drenthe. Een prachtige en unieke plek, aan de rand van bos en heide.

Goed bereikbaar, ook per OV. We halen je op vanaf station Meppel.

Genieten van de stilte, van deze mooie plek, de zuivere buitenlucht en de rustige natuurlijke omgeving. Bekijk de foto’s van deze bijzonder locatie waar de Zielzicht retraite plaatsvindt.

Inademen, uitademen, bijtanken

Deze retraite kun je zien als een moment van inademen, uitademen en bijtanken. De plek, het programma en de persoonlijke begeleiding helpen je om bij jezelf naar binnen te gaan en te voelen hoe het met je is en te weten wat je nodig hebt. Door stiller en aandachtig te worden ontspan je en kun je ruimte ervaren. Zo kom je in contact met je natuurlijke ritme en ervaar je hoe het is om zo bij jezelf en anderen te zijn.

Locatie van de najaarsretraite in Havelte (Drenthe) | Zielzicht

Voor mij  hebben deze dagen ervoor gezorgd dat ik weer een beetje van mezelf ben gaan houden. Ik kan beter voelen wat ik zelf wil in mijn leven. Elke dag denk ik nog wel terug aan de retraite en pluk er elke keer weer nieuwe vruchten van. 

Doelstelling is om nieuwe energie en inzichten op te doen, je toe te vertrouwen aan je innerlijke wijsheid en om momenten van flow en verbinding te ervaren. Even stil staan om te voelen hoe het met je is, wat je werkelijk wil en wat je eerstvolgende stap kan zijn. Je bewustzijn van wat er aan de orde is neemt toe. Je komt thuis bij jezelf.

Verbinden met je gevoel

Locatie van de najaarsretraite in Havelte (Drenthe) | Zielzicht

We helpen je te verbinden met je gevoel, je diepere wensen en je hogere weten. Het bijzondere is dat je daar niet extra je best voor hoeft te doen maar dat het veel meer gaat over loslaten, over contact maken met je natuurlijke stroom en dat je ervaart hoe je je kunt laten leiden door je innerlijke stem.

Je mag gewoon zijn zoals je bent. We doen dat door individueel en samen af te stemmen in het hier en nu. Door zonder oordeel te luisteren naar wat zich aandient. Door te ontspannen, te delen, te voelen, stil te zijn en liefdevolle aandacht te geven en ontvangen. Zo kan je een persoonlijk thema op een speelse en veilige manier onderzoeken. Je kunt zaken weer een plek geven door te verwerken en los te laten. Zo ontstaat ruimte voor het nieuwe in je leven.

Contact, ontdekken, spiegelen, liefdevol, confrontaties, afleren, durven, transformatie. Zomaar wat woorden die in me opkomen als ik terugdenk aan mijn Zielzicht-retraite.

Alles over de retraite

Het dagritme Het dagritme tijdens een retraite is opgebouwd uit de volgende elementen: bezinnen, bezielen en ontspannen.

We zijn in een groep van ca. 12-14 deelnemers zodat er daadwerkelijk ruimte is voor een ieder en voor elkaar. Ruimte voor dat wat om aandacht vraagt. Er ontstaat een natuurlijk ritme en een nog niet voor te stellen samenhang en verbinding.

Eten en drinken We eten lekker, gezamenlijk en vegetarisch. Er wordt gekookt door en met onze eigen kok. We zijn zelfvoorzienend, zorgen samen voor tafeldekken, afruimen e.d. De kosten voor eten en drinken zijn inbegrepen in de prijs van de retraite. Gezien het karakter van de retraite kiezen we er voor om geen alcohol te gebruiken door leiding en/of deelnemers.

Prijs Particulieren: € 495,-  voor retraitebegeleiding en volledig verzorgd verblijf (alle maaltijden, dranken, fruit etc.) obv. 2-persoonskamer.

Kamer voor jezelf  De opslag voor een 1-persoonskamer is  € 45,-.

Overige tarieven  Als ZZP-er is het tarief  € 595,- all-in (exclusief BTW). Bij bedrijfsdeelname is het € 895 (exclusief BTW). Sauna € 7,- per uur.


Benieuwd en nog een drempel? Bel Bert op 06 1584 2381 voor meer info

Aanmelden klik hieronder

images

Meer informatie

Voor vragen die je nog hebt kun je kijken bij de veelgestelde vragen, bellen met 06 1584 2381 (Bert) of gebruik maken van het contactformulier