Tantrische Massage-Droomreis

NIEUW BIJ ZIELZICHT – TANTRISCHE MASSAGE-DROOMREIS – 2 uur

De tantrische massage-droomreis waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De droomreis is een zacht intiem ritueel waarbij je je lichaam en ziel reinigt, je geest rust geeft van alle dagelijks prikkelingen. Rituelen zorgen voor een gevoel van verbondenheid en werken troostend en helend. De droomreis bevat de tantrische massage door Gideon en Madonna met aanraking, klank en geur.

De tantrische massage is een liefdevolle aanraking vol aandacht en aanwezigheid, zonder standaard vorm en vooraf bepaald resultaat. We werken vanuit nabijheid, met warme olie en verschillende instrumenten waaronder klankschalen. We geven de  massage vanuit ons hart. Het is een energetische massage, waarbij sensuele- en levensenergie de aandacht krijgt. Deze massage vindt plaats op basis van gelijkwaardigheid en brengt een intieme verbinding tot stand tussen ons als massagegevers en jij als -ontvanger. 
Mentaal, fysiek (je hele lichaam), op hartniveau en op de diepte van je ziel. Het doel van de massage is om je in (de richting van) een natuurlijke, stromende ‘staat van wie je ten diepste bent’ te laten ervaren. We willen je een bedding bieden waarin je heerlijk kunt ontspannen, in je eigen hart kunt landen en contact kunt maken met een hogere sfeer. Het effect van de massage is een heerlijk fysiek en mentaal welbevinden.

Klanken In de droomreis worden verschillende instrumenten gebruikt. Al eeuwen lang worden klankschalen gebruikt in kloosters in Tibet en Nepal. Omdat het lichaam voor 70% uit water bestaat en de trillingen van de klank diep door de huidlagen heen resoneren, kun je tijdens dit ritueel een heerlijke diepe ontspanning ervaren. Heerlijk om even weer in balans te komen en nieuwe energie op te doen.

Elke klank heeft zijn eigen trilling en dus een ander effect op je lichaam. Je wordt als het ware ook door de klanken gemasseerd. Ze nodigen je uit tot diepere lagen van je bewustzijn, de chakras openen en ondersteunen je een innerlijke droomreis.

Geuren dragen bij aan de ontspannen sfeer, zorgen voor herkenning en nodigen uit tot een diepe beleving en doorwerking op zielsniveau. Je ontdekt welke geur nu bij je past en ervaart wat deze met je doet.

Meditatieve staat De droomreis neemt je mee in de diepere lagen van je bewustzijn. Dit ritueel is de ultieme liefdevolle meditatie met intieme aanraking, streling, visualisatie, geuren en geluiden die je tot de diepe staat van je zijn brengen.

Gevoel van veiligheid en welbevinden Bij aankomst sluiten we bij je aan met een Oosterse thee of bronwater en zul je al gelijk op je gemak voelen. We horen wat je wensen zijn en kan ons al kort leren kennen. Je kunt hier douchen voorafgaand en na afloop van de tantrische massage droomreis. Jouw wensen en grenzen zijn leidend en zijn de bedding voor de veilige en prettige en helende droomreis.

Waar Bij Zielzicht in Nieuw Bergen (onder Nijmegen)

Prijs voor 1 persoon – € 145 voor een heerlijke droomreis van 2 uur – € 200 voor 2,5 uur

Prijs samen met je partner – € 200 voor een droomreis van 2 uur of € 245 voor 2,5 uur voor jullie beiden

Benieuwd? Maak gebruik van het contactformulier of bel Madonna en Gideon 06 1584 2381 voor al je vragen