Relatieweekend Ardennen

De inwijding in liefde

VERDIEPING VAN JULLIE RELATIE
~ Zou je dat willen?

Een oefening in liefdevolle aandacht, aanraking, verbinding, massage en communiceren vanuit een open hart.

De liefde dieper ervaren.
Elkaar makkelijker begrijpen.
Samen kunnen spelen.
Tantra ontdekken.
Verschillen overbruggen.
Passie laten stromen.
Gedoe achter jullie laten.
Verbonden voelen en vrij.
Minder ruzie meer plezier.
Ervaren hoe moeiteloos samen kan zijn.
Weten dat dit liefde is.

Dit lange weekend van donderdag tm zondag gaat over het maximaal laten stromen van liefdesenergie tussen jou en je partner; over het doorbreken van belemmerende patronen in de relatie en over een nieuw beginpunt in liefde, vrijheid en verbondenheid.

Data op aanvraag: We organiseren regelmatig relatieweekenden met maximaal 3 stellen. Heb je interesse, laat het ons weten.

Door Bert van Rijnberk en Corine Verdijk.

Geef jezelf en je partner het geschenk van quality time om je relatie te verkennen, te genezen, te openen en te transformeren. Ontdek je ware potentieel van sensualiteit. Een ontdekkingsreis naar elkaar m.b.v. meditatie, communicatie, tantra en aanraking.

“Benader elkaar alsof je de tempel van het goddelijke nadert. Benader de liefdesdans alsof het een gebed is, alsof het meditatie is. Voel de heiligheid ervan.” – Osho

Ontdek de verlangens en gevoeligheden van je partner en leer daarop af te stemmen. Maak weer contact met je eigen diepe wensen en verlangens. In dit relatieweekend maken we gebruik van meditatie, contactoefeningen, persoonlijk onderzoek en sensuele tantrische massage. 

Je leert hoe je ook na dit weekend elkaar in de liefdesenergie kunt blijven bereiken, om strijd vanuit ratio of emotie om te buigen naar contact vanuit het hart, afstemming en inleving. Jullie zullen ontdekken hoe elkaar te vinden in het volgen van vrije impulsen, de tantrische levensstroom en liefdesenergie. 

Locatie en verblijf

Ons comfortabele vakantiehuis in de Ardennen is gelegen in een klein dorp, midden in het bos en beschikt over 4 slaapkamers. De plek is zeer geschikt om rust in de natuur te vinden. Na een lange dag kun je heerlijk ontspannen in de sauna. Vanaf een van de terrassen op het zuiden is er zicht op een kleine rivier die passeert in de tuin. 

De omgeving is ideaal om te wandelen. De dorpen Oignies (3 km), Nismes (6 km), Couvin (7 km), Viroinval (8 km) en Chimay (14 km) liggen in de buurt. Het huis ligt midden in het Regionaal Natuurpark van Viroin-Hermeton, soms zijn hier ook herten te zien.

Contact, ontdekken, spiegelen, liefdevol, confrontaties, afleren, durven, transformatie. Regelmatig denken we nog wel terug aan de dagen bij Zielzicht en plukken er elke keer weer nieuwe vruchten van. 

Alles over het weekend

Wellness We begeleiden massages en er is de gelegenheid te ontspannen in de sauna.

We zijn in een groep van max. 3 stellen zodat er daadwerkelijk ruimte is voor een ieder en voor elkaar. Ruimte voor dat wat om aandacht vraagt. Er ontstaat een natuurlijk ritme en een nog niet voor te stellen samenhang en verbinding.


Review deelneemster 2020 – Ceciele:

“Ik heb het ervaren als een reis die veel langer leek te duren, met confrontaties in mezelf die broodnodig bleken, die me nieuwe inzichten hebben gegeven, waardoor ik de liefde opnieuw heb gevonden, waardoor we samen sterker zijn dan ooit, weten dat we elkaars leerling én leraar mogen zijn, dat liefde overgave is, dat liefde eenvoudig is en dat we met spelen nieuwe dingen in en met elkaar kunnen ontdekken die een verrijking zijn in ons leven. En dat al het gedoe in je leven een prachtig verhaal mag zijn, waarbij je altijd opnieuw een keuze hebt om óf in te haken en te verzanden in het gedoe van verdriet, boosheid, woede of wat dan ook, óf op de rand te blijven zitten en toeschouwer te zijn, de lessen te zien, de humor ervan in te zien en vooral op je hogere zelf te vertrouwen, daar zit je waarheid, je kern en je liefdevolle zelf.


Begeleiding door Bert en Corine

Eten en drinken We eten lekker, gezamenlijk en vegetarisch. We zijn zelfvoorzienend en we koken gezamenlijk. De kosten voor eten en drinken zijn inbegrepen in de prijs van de retraite.

Prijs Particulieren: € 700,- per stel incl. btw voor begeleiding en volledig verzorgd verblijf; alle maaltijden, dranken, fruit etc. obv. 2-persoonskamer. Voor een glaasje wijn of bier vragen we een bijdrage ter plekke.

Overige tarieven Als je de kosten zakelijk kunt aftrekken is deelname € 990,- excl. btw. per stel.


Aanmelden klik hieronder

images

Meer informatie

Voor vragen die je nog hebt kun je kijken bij de veelgestelde vragen, bellen met 06 1584 2381 (Bert) of gebruik maken van het contactformulier.