Tantra Retreat Havelte 18 tm 21 mei –

De sensuele aarde – ma 18 tm do 21 mei

In deze retraite ervaar je hoe vrij je kunt zijn of zou willen zijn in je lichaam en geest. Je durft weer contact te maken met je eigen helpende gedachten ten aanzien van je vrije stromende aard.

Verlang je naar verbinding, aanraken, masseren en gemasseerd worden, sauna, tederheid en lichamelijk ontwaken? Ontdek wat leven als vrije seksuele man of vrouw voor jou kan betekenen. Je vergroot je levenslust, energie en fysieke en geestelijke gezondheid.

Tantrische levenskunst is om de meester van je hart te zijn en verbinden met je ziel en eenheidsbewustzijn. Je kunt Tantra beoefenen door contact te maken met je levensstroom en te leren hoe je deze kunt verbinden met de levensstroom van de ander. Deze retreat is geschikt voor zowel voor beginners als voor gevorderden. Kom alleen of met je geliefde.

Benieuwd wat Tantra inhoudt? Kom dan naar de introductieavond op 12 maart a.s.

Zin om deel te nemen en te koken met deelnemers én reductie? Hobbykoks gezocht 

In deze tantra-retraite vergroot je je bewustzijn op je 2e chakra.

Het 2e chakra

Dit is de bron voor ons emotionele lichaam, het beïnvloedt jouw bekwaamheid om emoties en sensaties te ondergaan zonder overemotioneel te worden. Het geeft je ook de kans om emoties weer los te laten, sferen te proeven en intimiteit te delen.  Het beïnvloedt je vrije seksualiteit en je sensualiteit. Dit chakra wordt geassocieerd met creativiteit en geboorte – letterlijk maar ook metaforisch voor de geboorte van ideeën, projecten en aspecten van jou.

Dit 2e chakra beïnvloedt ook je fysieke kracht, de mate waarin je je open stelt en open-minded kunt en durft te zijn, je mogelijkheid je open te stellen en vriendschappelijk te zijn met anderen. Als dit chakra open is en uitgebalanceerd zal je je gezond voelen, open, vriendelijk, met een rijk voorstellingsvermogen en creativiteit wat je zal helpen je doelen te bereiken.

Het vraagt een grote bereidheid naar jezelf te kijken en dat wat je ervaart te doorvoelen of dat nu prettig voelt of niet. Zo kan je groeien en je eigen comfortzone vergroten in beweging, dans, aanraking, nabijheid en expressie.

“Deze retraite behoort tot een van de mooiste weken van mijn leven.” José

Begeleiding: Bert van Rijnberk, co-begeleiding  Corine Verdijk.

‘De retraite was voor mij een wonder. De begeleiders waren heel liefdevol en tegelijk heel duidelijk, waardoor ik intensief kon en moest werken aan mijn eigen vragen maar daar ook heerlijk in opgevangen werd. Net een warm bad. Ik ben er enorm van opgefleurd en weer terug bij mijn eigen kern. Het programma zat als een dijk in elkaar, met een supergoeie opbouw naar het einde toe, en veel plaats voor de wensen van de deelnemers en de dingen die zich voordeden. Hopelijk gaan jullie hier nog heel lang mee door want jullie bieden echt iets buitengewoons aan. Ik gun het iedereen om een keer zo’n retraite bij jullie te beleven. Niet aarzelen maar gewoon doen, mensen!’ – Martha

Onthaasten, ontdekken en genieten tijdens de Tantra retraite van Zielzicht. De retraite geeft je de mogelijkheid te verbinden je hoogste Zelf, je stoutste dromen en je diepere verlangen.

Ervaar hoe fijn deze offline retreat is, een digitale detox gebaseerd op het principe van geen telefoon, wifi, internet, tv, pc of andere digitale middelen.

“Ik wil jullie laten weten dat ik me zó veel prettiger voel dan voor de retraite. Ik voel me zachter en krachtiger. Dat voelt zó fijn, ik voel het meer stromen dan ik me ooit kan herinneren!” 

In contact met je ware natuur tijdens onze winterretraite: vanuit dat liefdevolle, krachtige en heldere Zelf zal je weer kunnen dealen met alles wat op je pad verschijnt.

De retraite biedt …

Tijd voor jezelf om uit te ontdekken hoe je je eigen vrijheid kunt leven, je passie, je nabijheid en jouw seksualiteit. Deze retraite-special is een uitnodiging om speels en wezenlijk onderzoek aan te gaan met betrekking tot jezelf en je omgeving. Een retraite om te genieten, bij te tanken en thuis te komen bij jezelf, met alle ruimte voor verdieping in tantra en spirituele groei.

Onderdelen: dans, zelf-onderzoek, omgaan met nabijheid, mantra-zingen, zacht lichaamswerk, tantrische massage, sauna, meditatie

Rust en ruimte voor jezelf, reflecteren op betekenis en balans in je dagelijks bestaan. Ervaren van contact met jezelf en in de ontmoetingen met anderen.

Door werkelijk contact maken met je binnenwereld zal je ook in staat zijn contact te maken met je omgeving en de ander. Wees daarin niet streng voor jezelf. Word maar zacht en heb jezelf lief: ‘it’s enough to be on your way’

“Door de retraite voel ik weer liefde stromen en heb ik meer contact met mijn ziel. Het valt me op dat vreemde mensen me spontaan groeten op straat,dus schijnbaar straal ik het ook meer naar buiten uit. De opbouw van het programma vond ik waanzinnig positief in alle opzichten. Alle onderdelen volgden elkaar in een dusdanig tempo op wat heel natuurlijk en fijn voelde. Wat een effect heeft het stil zijn bij het avondeten op de verbondenheid met mezelf!” 

Lees meer ervaringen van deelnemers aan een van de retraites van Zielzicht.

Locatie en verblijf

Verblijf op 1- of 2-persoonskamer in “Meeuwenveen” te Havelte, Drenthe. Een prachtige en unieke plek, aan de rand van bos en heide.

Goed bereikbaar, ook per OV. We halen je op vanaf station Meppel.

Genieten van de stilte, van deze mooie plek, de zuivere buitenlucht en de rustige natuurlijke omgeving. Bekijk de foto’s van deze bijzonder locatie waar de Zielzicht retraite plaatsvindt.

Voor mij  hebben deze dagen ervoor gezorgd dat ik weer een beetje van mezelf ben gaan houden. Ik kan beter voelen wat ik zelf wil in mijn leven. Elke dag denk ik nog wel terug aan de retraite en pluk er elke keer weer nieuwe vruchten van. 

Locatie van de najaarsretraite in Havelte (Drenthe) | Zielzicht

Contact, ontdekken, spiegelen, liefdevol, confrontaties, afleren, durven, transformatie. Zomaar wat woorden die in me opkomen als ik terugdenk aan mijn Zielzicht-retraite.

Alles over de tantra retraite

Het dagritme tijdens een retraite is opgebouwd uit de volgende elementen: bezinnen, bezielen en ontspannen.

We zijn in een groep van max. 12-14 deelnemers zodat er daadwerkelijk ruimte is voor een ieder en voor elkaar. Ruimte voor dat wat om aandacht vraagt. Er ontstaat een natuurlijk ritme en een nog niet voor te stellen samenhang en verbinding.

Eten en drinken We eten lekker, gezamenlijk en vegetarisch. Er wordt gekookt door en met onze eigen kok. We zijn zelfvoorzienend, zorgen samen voor tafeldekken, afruimen e.d. De kosten voor eten en drinken zijn inbegrepen in de prijs van de retraite. Gezien het karakter van de retraite kiezen we er voor om geen alcohol te gebruiken door leiding en/of deelnemers.

Prijs Particulieren: € 495,-  voor retraitebegeleiding en volledig verzorgd verblijf (alle maaltijden, dranken, fruit etc.) obv. 2-persoonskamer.

Kamer voor jezelf  De opslag voor een 1-persoonskamer is  € 45,-.

Overige tarieven  (allen obv. 2-persoonskamer) Als ZZP-er is het tarief  € 595,- all-in (exclusief BTW). Bij bedrijfsdeelname is het € 995 (exclusief BTW). Sauna € 7,- per keer.


Aanmelden klik hieronder

images

Meer informatie

Voor vragen die je nog hebt kun je kijken bij de veelgestelde vragen, bellen met 06 1584 2381 (Bert) of gebruik maken van het contactformulier.