Tantra

Tantra is de weg van je hoger zelf, het pad van spiritualiteit en sexualiteit. Je verbindt je met een bron van vreugde en liefde. Maak contact met een leven in vrijheid waarin je leert te stromen in de rijkdom van wie je bent. Zo ontdek je hoe je jouw vrije zelf verbindt met de kern van de ander.

Het gaat om alles te erkennen wat je ervaart. Te leren stil te staan, leren waarnemen en daarmee de diepte van je ziel verkennen. Je gevoeligheid neemt toe en je groeit in subtiliteit, sensualiteit en bewustzijn.

4 daags Relatieweekend Havelte 17 tm 20 juli Verdieping van jullie relatie, zou je dat willen? Dit lange weekend van vrijdag tm maandag gaat over het maximaal laten stromen van liefdesenergie tussen jou en je partner; over het doorbreken van belemmerende patronen in de relatie en over een nieuw beginpunt in liefde, vrijheid en verbondenheid.

Individueel op afspraak – Nieuw Bergen –

VRIJ IN VRIJEN Wil je je bevrijden van de belemmeringen en/ of blokkades die je tegenhouden om een vrij seksueel wezen te zijn? Wil je weer kunnen spelen en wil je afscheid nemen van angst en onzekerheid? Geef jezelf dan het grote kado van toewijding aan dat wat zo essentieel voor je is.

TANTRISCHE 4 HANDEN MASSAGE De helende tantrische massage zorgt voor een betere doorstroming van energie en helpt je om beter in je lijf te komen. De diepe ontspanning geeft je nieuwe energie en vergroot het vertrouwen in je eigen lichaam – door Bert van Rijnberk en Corine Verdijk

Wordt weer gepland bij groen licht van de overheid: 4 daagse TANTRA RETREAT Havelte De sensuele aarde ~ In contact met je ware natuur tijdens onze Tantra Retraite: vanuit dat liefdevolle, krachtige en heldere Zelf zal je weer kunnen dealen met alles wat op je pad verschijnt.