Tantra Retreat Gran Canaria 23 tm 29 maart

Spirituele ontdekkingsreis- Salobre – Gran Canaria – Zon in je leven

Schud de koude winter van je af bij Zielzicht – met Bert van Rijnberk en Corine Verdijk.

Ga mee om het licht toe te laten in je leven. We zijn van 23 tm 30 maart op een bijzondere Finca op Gran Canaria en nodigen je uit voor een zonnige Retreat – dansen met de Tantrische levenskunst.

We verblijven op Finca Isabel vlak bij Maspalomas. Kom een week onthaasten, ontdekken en genieten. 

Tijd voor jezelf om uit te ontdekken hoe je je eigen vrijheid kunt leven, je passie, je nabijheid en jouw seksualiteit. Deze retraite-special is een uitnodiging om speels en wezenlijk onderzoek aan te gaan met betrekking tot jezelf en je omgeving. Een retraite om te genieten, bij te tanken en thuis te komen bij jezelf, met alle ruimte voor verdieping in tantra en spirituele groei.

Deze retreat is een retraite special, normaal in Nederland, nu aan het eind van de winter in de warmte van Gran Canaria.

Je kunt volop kunt genieten van alles wat deze vakantieplek je te bieden heeft. Het is een spirituele vakantie met voldoende ruimte om uit te rusten, het eiland te verkennen en je te bezinnen op de vraagstukken die je bezig houden.

Onthaasten, ontdekken en genieten tijdens de Tantra retraite van Zielzicht. De retraite geeft je de mogelijkheid te verbinden je hoogste Zelf, je stoutste dromen en je diepere verlangen.

In deze retraite ervaar je hoe vrij je kunt zijn of zou willen zijn in je lichaam en geest. Je durft weer contact te maken met je eigen helpende gedachten ten aanzien van je vrije stromende aard.

Verlang je naar verbinding, aanraken, masseren en gemasseerd worden, sauna, tederheid en lichamelijk ontwaken? Ontdek wat leven als vrije seksuele man of vrouw voor jou kan betekenen. Je vergroot je levenslust, energie en fysieke en geestelijke gezondheid.

Het vraagt een grote bereidheid naar jezelf te kijken en dat wat je ervaart te doorvoelen of dat nu prettig voelt of niet. Zo kan je groeien en je eigen comfortzone vergroten in beweging, dans, aanraking, nabijheid en expressie.

Tantrische levenskunst is om de meester van je hart te zijn waarin je bewust balanceert en keuzes maakt tussen ratio en gevoel door. De retraite is geschikt voor zowel voor beginners als voor gevorderden. Kom alleen of met je geliefde.

Begeleiding: Bert van Rijnberk, co-begeleiding  Corine Verdijk.

‘De retraite was voor mij een wonder. De begeleiders waren heel liefdevol en tegelijk heel duidelijk, waardoor ik intensief kon en moest werken aan mijn eigen vragen maar daar ook heerlijk in opgevangen werd. Net een warm bad. Ik ben er enorm van opgefleurd en weer terug bij mijn eigen kern. Het programma zat als een dijk in elkaar, met een supergoeie opbouw naar het einde toe, en veel plaats voor de wensen van de deelnemers en de dingen die zich voordeden. Hopelijk gaan jullie hier nog heel lang mee door want jullie bieden echt iets buitengewoons aan. Ik gun het iedereen om een keer zo’n retraite bij jullie te beleven. Niet aarzelen maar gewoon doen, mensen!’ – Martha

Opzet van de week Elke dag zijn we na het ontbijt van 9 – 11.30 uur bij elkaar voor meditatie, persoonlijk onderzoek en satsang. De middag is vrij om zelf in te vullen (strand, terras, zwembad, wandelen, lezen, winkelen, siesta) . Van 17 – 19 uur zijn we wederom bij elkaar. Het diner kan je gebruiken op de Finca of zelf invullen. Donderdag is een vrije dag evenals zondagmiddag en avond.

Locatie en verblijf

“Het huis is fijn ingericht. Er is een heerlijk zwembad voor het gebruik van de gasten en het is er schoon. De kamers zijn in orde. Er is een leuke bar in de buurt op loopafstand van Finca. En de gastheren hebben zeer vriendelijke honden die we erg leuk vonden. Vooral Isabel. :). ”

Eten en drinken We eten lekker, gezamenlijk en vegetarisch. Er wordt gekookt door Ralph en Patrick. De kosten voor eten en drinken zijn inbegrepen in de prijs van de retraite.

Prijs Particulieren: € 495,-  voor retraitebegeleiding.

Verblijf € 400 en volledig verzorgd verblijf (alle maaltijden, 7x ontbijt, lunch, diner) obv. 2-persoonskamer.

Kamer voor jezelf  De opslag voor een 1-persoonskamer is  € 200,-.

Overige kosten Vliegticket en huurauto of met bus vanaf vliegveld.

Vooraf is de deelnemerslijst beschikbaar zodat je eventueel ook een huurauto kan delen. Eerder komen of later vertrekken is mogelijk.

“De Zielzicht retraite behoort tot een van de mooiste weken van mijn leven.” José

Begeleiding: Bert van Rijnberk, co-begeleiding  Corine Verdijk.

“Ik wil jullie laten weten dat ik me zó veel prettiger voel dan voor de retraite. Ik voel me zachter en krachtiger. Dat voelt zó fijn, ik voel het meer stromen dan ik me ooit kan herinneren!” 

Rust en ruimte voor jezelf, reflecteren op betekenis en balans in je dagelijks bestaan. Ervaren van contact met jezelf en in de ontmoetingen met anderen.

Lees meer ervaringen van deelnemers aan een van de retraites van Zielzicht.

Voor mij  hebben deze dagen ervoor gezorgd dat ik weer een beetje van mezelf ben gaan houden. Ik kan beter voelen wat ik zelf wil in mijn leven. Elke dag denk ik nog wel terug aan de retraite en pluk er elke keer weer nieuwe vruchten van. 


Aanmelden klik hieronder

images

Meer informatie

Voor vragen die je nog hebt kun je kijken bij de veelgestelde vragen, bellen met 06 1584 2381 (Bert) of gebruik maken van het contactformulier.