Speel het transformatiespel

Een spel dat je leven kan veranderen! 

Ben je benieuwd te ontdekken hoe jij jou levensspel speelt? Of willen je partner en jij samen groeien in jullie liefdesrelatie?

Kom dan al spelend onder onze begeleiding ontdekken hoe jij een ander licht op een thema uit je leven kunt laten schijnen. Je kunt Het Transformatiespel spelen om op een speelse manier jezelf en/of je partner beter te leren kennen. Je leert begrijpen hoe je jouw levensspel speelt en hoe je daarin verandering, groei of verdieping kunt aanbrengen.

Door dit spel te spelen volgen verrassende en vernieuwende antwoorden op persoonlijke vragen, krijg je een nieuwe kijk op jezelf, word je een spiegel voorgehouden en wordt er een ander licht op je talenten en mogelijkheden geworpen.

Je speelt dit spel aan de hand van een ingebrachte vraag of thema. Het kan gaan om een doel dat je wilt bereiken, een levensvraag of een probleem waar jij opheldering bij zoekt. Om het doel te bereiken of antwoorden te krijgen, zet je stappen op je ‘levenspad’. Je transformeert oude pijn en inzichten vergroten je zelfkennis die je zult kunnen inzetten voor persoonlijke groei of een nieuwe ontwikkelingen in jullie relatie. 

Jij speelt dit spel met ons als begeleider en als ondersteunende ‘engel’. Als spelbegeleider zijn we er voor jou. We helpen je contact te maken met de ontstane inzichten en belemmeringen te transformeren, zodat jij ze kunt trotseren en bestaande mogelijkheden uit te pakken en nieuwe te creëren. Na afloop krijg je de nivoscore toegezonden van je bewustzijn en transformatiemogelijkheden op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

Duur van het spel: 1 of 2 dagdelen Afhankelijk van de thema’s of vragen die om opheldering vragen.

Het transformatiespel: helder, duidelijk en betoverend.