Vrij in vrijen

Een individueel traject of samen met je partner

Je lichaam is de plek van expressie, van kracht en passie. Wanneer je voelt dat je geblokkeerd bent in je lijf is het belangrijk weer contact te maken met een sensuele stroom die altijd aanwezig is.

Belemmeringen

Vaak is in je jeugd ergens de basis gelegd voor een belemmering in je vrije seksualiteit. Je hebt een inprent meegekregen dat het niet oké is om te genieten van jouw lichaam en je daarmee te verbinden met een ander. Misschien is je wel meegegeven dat het iets ‘vies’ is en dat je er vooral niet over hoeft te praten of dat je er stiekem mee om moet gaan. Intimiteit is iets voor ‘binnenskamers’. Daar ontstaat de eerste schaamte.

Mogelijk is er onderweg iets gebeurd waardoor je vertrouwen geraakt is. Een onprettige of vervelende seksuele ervaring kan bewust of onbewust in je systeem zitten. Misschien ben je te jong met iets geconfronteerd wat je (nog) niet wilde of heb je gedacht dat seks iets is waarin je moet ‘presteren’. Ook kan een langdurige relatie, waarin je elkaar op passioneel gebied uit het oog bent verloren, je onzeker en misschien zelfs passief op dit gebied hebben gemaakt.

Bevrijden

Wil je je bevrijden van de belemmeringen en blokkades die je tegenhouden om een vrij seksueel wezen te zijn? Wil je weer kunnen spelen en wil je afscheid nemen van angst en onzekerheid? Geef jezelf dan het grote kado van toewijding aan dat wat zo essentieel voor je is. Je seksuele energie is namelijk je levensenergie. Het is je sprankelende Zijn.

We bieden een individueel traject waarin je een wezenlijke transformatie kan doormaken. Hoe we dat doen?

We helpen je door je weer te laten verbinden met je verlangens, door tantrische oefeningen, gedachtenonderzoek en spel. Je leert een nieuw soort aartsverbinding aan te gaan, waardoor je jezelf gaat openen op een diepere laag door je grenzen te onderzoeken, door schaamte te leren loslaten, weer te durven fantaseren en te ervaren hoe fijn seksualiteit kan zijn.

Spreekt het je aan en ben je benieuwd?

Maak gerust een afspraak voor een individuele en vrijblijvende kennismakingssessie met Gideon én Madonna of voel je vrij om telefonisch (06 – 1584 2381) of via de mail – zielzicht@live.nl – te informeren naar onze persoonsgerichte aanpak.