Retraite

De retraite biedt meditatie en…

Persoonlijk speels onderzoek naar thema’s die leven, rust en ruimte in de stille natuur en de mogelijkheid voor het deelnemen aan geleide meditaties, lichaamswerk, satsang, stiltemomenten, mindfulness, samenzijn, muziek, mantra zingen, dans, opstellingen, ruimte om elkaar te ontmoeten. En bovenal niks moeten maar vooral rust en ruimte en een fijne tijd en bezinning voor jezelf.

Reflecteren op betekenis en balans in je dagelijks bestaan. Ervaren van contact met jezelf en in de ontmoetingen met anderen.

Door werkelijk contact maken met je binnenwereld zal je ook in staat zijn contact te maken met je omgeving en de ander. Wees daarin niet te streng voor jezelf. Word maar zacht en heb jezelf lief: it’s enough to be on your way.

Laat “de wereld” even achter je en geef jezelf een moment om te onthaasten, te ontdekken en te genieten. Een begeleide retraite om weer op te laden, achter te laten wat niet langer bij je past, te helen wat geheeld mag worden en met nieuwe energie, kracht en inzichten weer naar huis te gaan.

Locatie: Boda Heyd Ardennen, liggend in een omgeving die te typeren is als een van de mooiste in de Belgische Ardennen, ca. 2,5 uur reistijd vanaf Utrecht.

Voorjaarsretraite ma 8 mei (start 19 uur) tm do 11 mei (einde 15.30 uur)
Zomerretraite za 15 juli (start 14 uur) tm di 18 juli (eind 15.30 uur)
Zomerretraite wo 19 juli (start 14 uur) tm za 22 jul (einde 15.30 uur)
Zomerretraite ma 24 juli (start 14 uur) tm do 27 jul (einde 15.30)

Hobbykok gezocht

Zin om samen te koken en met flinke reductie deel te nemen? Klik dan hier voor meer info.