Retraite april

Voorjaarsretraite 26 tm 29 april

Je innerlijk kompas

Juist in deze tijd is het wezenlijk je ware essentie weer te mogen her-inneren. In een wereld vol verwarring is er een baken in jezelf te ontdekken van waaruit je met jouw innerlijke stabiliteit, zelfvertrouwen en vrede je persoonlijke antwoorden kunt ontdekken op de levensvragen in je bestaan. 

Havelte Drenthe 

De Zielzicht retraite staat voor onthaasten, ontdekken en genieten op een van de meest rustige plekken in Nederland – in Havelte. Iedereen is welkom ook – en misschien wel juist – in deze tijd.

Deze innerlijke reis behoort tot een van de mooiste weken van mijn leven. – José

Retraite Meditatie Bezinning

Onthaasten, ontdekken en genieten tijdens de Zielzicht-retraite; de mogelijkheid om stil te staan, te reflecteren op je leven, de balans op maken en je opnieuw te verbinden wat het meest wezenlijk voor je is. Ervaar hoe fijn deze offline retraite is.

“ik voel het meer stromen dan ik me ooit kan herinneren!” 

De retraite biedt …

Retraite MeeuwenveenPersoonlijk onderzoek naar thema’s die leven, rust en ruimte in de stille natuur en de mogelijkheid voor het deelnemen aan geleide meditaties, lichaamswerk, satsang, stiltemomenten, mindfulness, samenzijn, muziek, mantra zingen, dans, opstellingenwerk, ruimte om elkaar te ontmoeten. En bovenal niks moeten maar vooral rust en ruimte en een fijne tijd voor jezelf.

Reflecteren op betekenis en balans in je dagelijks bestaan. Ervaren van contact met jezelf en in de ontmoetingen met anderen.


Door werkelijk contact maken met je binnenwereld zal je ook in staat zijn contact te maken met je omgeving en de ander. Wees daarin niet te streng voor jezelf. Word maar zacht en heb jezelf lief: ‘it’s enough to be on your way’

“Lieve mensen, delen en stilte, eerbied en respect, mooie muziek, inspiratie, lekker stoeien en hartelijk lachen, dansen, tekenen en doen waar je zin in hebt, keuze: ik ga hier van genieten!”

Praktische retraite informatie

Retraite Zielzicht. Weer thuiskomen bij jezelf. Juist in deze tijd is het wezenlijk je ware essentie weer te mogen herinneren.

Locatie en verblijf

Verblijf op 1-, of 2-persoonskamer in Meeuwenveen te Havelte – Drenthe. Goed bereikbaar, ook per OV. Genieten van de stilte, van deze mooie plek, de zuivere buitenlucht en de rustige natuurlijke omgeving. Fijne kamers en een prachtige werkruimte, eetzaal en privésauna.

We eten lekker, gezamenlijk en vegetarisch. Er wordt gekookt door en met onze eigen hobbykok, iets voor jou? Lees hier meer als je wil met korting wil deelnemen en daarnaast de rol van hobbykok wil vervullen.

Het dagritme is opgebouwd uit de volgende elementen: bezinnen, bezielen en ontspannen.


Data retraite

Winterretraite 7 tm 10 dec (vol), Nieuwjaarsretraite 2 tm 5 jan, Winterretraite 1 tm 4 maart, Voorjaarsretraite 26 tm 29 april

Tijden

aanvang dag 1 om 15.30 uur, einde laatste dag om 14.30 uur.

Begeleiding

Retraite Madonna Gideon

De begeleiding is in handen van Gideon en Madonna

Prijs

Voor particulieren deelname € 495 excl. € 55 opslag voor verblijf op je eigen 1-persoonskamer. Er zijn een beperkt aantal 2-persoonskamers beschikbaar.

Tot 8 weken voorafgaand aan de start van de retraite € 55 voegboekkorting.

Bij aftrek deelname (bedrijfskosten of ZZP) € 625 excl. BTW obv 1-p kamer

Bij vergoeding door werkgever € 895 excl. BTW obv 1-p kamer

Meer informatie

Voor vragen die je nog hebt kun je kijken bij de veelgestelde vragen, bellen met 06 1584 2381 (Gideon) of gebruiken maken van het contactformulier


Retraite groep

Links

https://nl.wikipedia.org/wiki/Retraite Retraite volgens wiki: Een retraite is een afzondering voor spiritueel zelfonderzoek, geestelijke oefening en meditatie. Een geschikte retraite omgeving kan een klooster of speciaal daarvoor opgericht retraite centrum zijn als Zielzicht.

mindfulnessophetwerk.nl 

www.mtworks.nl Trainingsacteren bij MTworks – vervolg op retraite. 

Retraite definitie Een retraite is jezelf tijdelijk terugtrekken uit het dagelijks leven met als doel geestelijke verdieping. Moderne retraites zoals deze bij Zielzicht worden gegeven worden ook vaak gehouden in de natuur. Vaak worden bij moderne retraites ook activiteiten georganiseerd zoals yoga, meditatie, mantra’s zingen etc.

Retraite volgens mijn woordenboek 

Retraite volgens spiritueel woordenboek