Relatieweekend – data op aanvraag

De inwijding in liefde

VERDIEPING VAN JULLIE RELATIE
~ Zou je dat willen?

Een oefening in liefdevolle aandacht, aanraking, verbinding, massage en communiceren vanuit een open hart.

De liefde dieper ervaren.
Elkaar makkelijker begrijpen.
Samen kunnen spelen.
Tantra ontdekken.
Verschillen overbruggen.
Passie laten stromen.
Gedoe achter jullie laten.
Verbonden voelen en vrij.
Minder ruzie meer plezier.
Ervaren hoe moeiteloos samen kan zijn.
Weten dat dit liefde is.

Dit lange weekend van vrijdag tm maandag gaat over het maximaal laten stromen van liefdesenergie tussen jou en je partner; over het doorbreken van belemmerende patronen in de relatie en over een nieuw beginpunt in liefde, vrijheid en verbondenheid.

Door Bert van Rijnberk en Corine Verdijk

We zoeken nog een Hobbykok – iets voor jou of jullie? Gratis verblijf voor 1-persoon

Geef jezelf en je partner het geschenk van quality time om je relatie te verkennen, te genezen, te openen en te transformeren. Ontdek je ware potentieel van sensualiteit. Een ontdekkingsreis naar elkaar m.b.v. meditatie, communicatie, tantra en aanraking.

“Benader elkaar alsof je de tempel van het goddelijke nadert. Benader de liefdesdans alsof het een gebed is, alsof het meditatie is. Voel de heiligheid ervan.” – Osho

Ontdek de verlangens en gevoeligheden van je partner en leer daarop af te stemmen. Maak weer contact met je eigen diepe wensen en verlangens. In dit relatieweekend maken we gebruik van meditatie, contactoefeningen, persoonlijk onderzoek en tantrische massage van elkaar.

Je leert hoe je ook na dit weekend elkaar in de liefdesenergie kunt blijven bereiken, om strijd vanuit ratio of emotie om te buigen naar contact vanuit het hart, afstemming en inleving. Jullie zullen ontdekken hoe elkaar te vinden in het volgen van vrije impulsen, de tantrische levensstroom en liefdesenergie. 

Locatie en verblijf

Verblijf op een kamer voor jullie beiden in “Meeuwenveen” te Havelte, Drenthe. Een prachtige en unieke plek, aan de rand van bos en heide.

Goed bereikbaar, ook per OV. We halen je op vanaf station Meppel.

Genieten van de stilte, van deze mooie plek, de zuivere buitenlucht en de rustige natuurlijke omgeving. Bekijk de foto’s van deze bijzonder locatie waar de Zielzicht retraite plaatsvindt.

Contact, ontdekken, spiegelen, liefdevol, confrontaties, afleren, durven, transformatie. Regelmatig denken we nog wel terug aan de dagen bij Zielzicht en plukken er elke keer weer nieuwe vruchten van. 

Alles over het relatieweekend

Wellness We begeleiden massages en er is de gelegenheid te ontspannen in de sauna.

We zijn in een groep van max. 5 stellen zodat er daadwerkelijk ruimte is voor een ieder en voor elkaar. Ruimte voor dat wat om aandacht vraagt. Er ontstaat een natuurlijk ritme en een nog niet voor te stellen samenhang en verbinding.


Review deelneemster 2020 – Ceciele:

“Ik heb het ervaren als een reis die veel langer leek te duren, met een spiegel naar mezelf die broodnodig bleek, die me nieuwe inzichten heeft gegeven, waardoor ik de liefde opnieuw heb gevonden, waardoor we samen sterker zijn dan ooit, weten dat we elkaars leerling én leraar mogen zijn, dat liefde overgave is, dat liefde eenvoudig is en dat we met spelen nieuwe dingen in en met elkaar kunnen ontdekken die een verrijking zijn in ons leven. En dat al het gedoe in je leven een prachtig verhaal mag zijn, waarbij je altijd opnieuw een keuze hebt om óf in te haken en te verzanden in het gedoe van verdriet, boosheid, woede of wat dan ook, óf op de rand te blijven zitten en toeschouwer te zijn, de lessen te zien, de humor ervan in te zien en vooral op je hogere zelf te vertrouwen, daar zit je waarheid, je kern en je liefdevolle zelf.


Begeleiding door Bert en Corine

Eten en drinken We eten lekker, gezamenlijk en vegetarisch. We zijn zelfvoorzienend en we koken gezamenlijk. De kosten voor eten en drinken zijn inbegrepen in de prijs van de retraite. 

Prijs Particulieren: € 895,- per stel incl. btw voor begeleiding en volledig verzorgd verblijf; alle maaltijden, dranken, fruit etc. obv. kamer voor jullie tweeën. Voor een glaasje wijn of bier vragen we een bijdrage ter plekke. Gebruik van de sauna is € 7,- p.p. per keer. Bij bedrijfsdeelname geldt er een opslag op het deelnamebedrag.

Overige tarieven Als je de kosten zakelijk kunt aftrekken is deelname € 1190,- excl. btw. per stel.