Organisaties

Mindfulness op het werk voor organisaties | zielzicht.nlNaast de programma’s voor particulieren organiseert Zielzicht specifieke retraites / time-outs en mindfulness workshops voor organisaties. Bedrijven en instellingen willen steeds meer naar de kern van professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Zielzicht voor organisaties

Hiervoor bieden we maatwerktrajecten aan vanuit een jarenlange expertise met leertrajecten in het bedrijfsleven. Deze programma’s bieden concrete resultaten voor mens en bedrijf met een verdiepende en bezielende component. We hebben de programma’s voor organisaties ondergebracht in Mindfulness op het werk.

Mindfulness op het werk

mindfulness voor organisaties bij Zielzicht | zielzicht.nlWe bieden organisaties een gratis kennismakingsworkshop van 2 uur. Deze workshop is geschikt voor mensen met en zonder ervaring met Mindfulness. Naast ervaringsgerichte oefeningen krijgen deelnemers inzicht in hoe ze minder druk kunnen ervaren en meer gefocust kunnen blijven. We lopen langs de 4 stappen van Mindfulness op het werk: Innerlijke rust, Vitaliteit, Ontwikkeling en Creatiekracht.

Lees meer over mindfulness op het werk op onze website mindfulnessophetwerk.nl

“Prachtige workshop. Veel ervaren en mooie oefeningen gedaan die veel inzicht geven.”

Teamspel – Ken je mij?

fullsizerenderLeer je collega’s kennen in een speelse setting waarin je elkaar verrassende open vragen stelt en elkaar zo op een hele nieuwe en andere manier leert kennen. Dit spel Ken je mij? is ook uitermate geschikt om te gebruiken op teamdagen, om kado te geven aan relaties of medewerkers bij introductiedagen of in een kerst-/nieuwjaarspakket.

Lees hier meer over het teamspel en de begeleide teamsessies.
“Ik heb in 2 uur tijd mijn collega’s beter leren kennen dan in de afgelopen 6 maanden. Wat een leuk spel!”

 Retraites op maat – Nieuw bewustzijn

retraite in bedrijf en organisatie| zielzicht.nl

Specifiek voor bedrijven bieden we retraites op maat. Samen de ruimte te vinden te bezinnen, stil te worden en vervolgens te weten wat aan de orde is is een bijzondere verbindende ervaring voor een team. We staan stil bij wat er aan de orde is en wat er gebeurt als we durven te vertragen.

De bedrijfsretraites geven de mogelijkheid aan teams om een nieuwe start te maken en met meer energie en bewustzijn samen te werken en doelen te behalen. We hebben speciaal voor onze bedrijfsretraites bijzondere locaties ter beschikking in binnen- en buitenland. Neem contact op voor meer informatie.

Voor meer informatie: bel 06 – 1584 2381 of neem contact op via het contactformulier.