Over ons

Zielzicht Hilversum | zielzicht.nlWij willen je een onvergetelijke innerlijke reis bieden; je weer laten ervaren dat je net als ieder ander mens, speciaal bent, je helpen herinneren dat je leven betekenisvol is en dat je hier bent om je dromen waar te maken. We willen je helpen bewust te worden dat datgene groeit waar jij je aandacht aan besteedt. We richten ons dan ook al ruim 10 jaar op groei van bewustzijn, spiritualiteit, levenskracht en geluk van onze (retraite)deelnemers. Hier tref je meer over ons als begeleiders: Gideon en Madonna.

Kennismaken met Zielzicht

Wil je kennismaken en ervaren of de Zielzicht-Retraite iets voor je is? Dan ben je van harte welkom in een introductiebijeenkomst of deelname aan een retraitedag. Hier krijg je informatie over het programma, je ontmoet de begeleider(s) en je kunt voelen en ervaren wat een retraite van Zielzicht voor jou kan betekenen.

Voor organisaties

Naast de programma’s voor particulieren organiseert Zielzicht ook specifieke retraites,  time-outs en mindfulness-workshops voor organisaties. Bedrijven en instellingen willen steeds meer naar de kern van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor bieden we maatwerktrajecten aan vanuit een jarenlange expertise met leertrajecten in het bedrijfsleven.  Bekijk de mogelijkheden voor trainingen, workshops en retraites voor bedrijven.

Algemene Voorwaarden

In onze algemene voorwaarden vind je alle “kleine letters” over aanmelden, afmelden en deelnemen aan de workshops, trainingen en retraites van Zielzicht.