Meeuwenveen

images

Meeuwenveen is onze lokatie voor veel van onze retraites. Pal aan het landgoed Meeuwenveen in Havelte (Drenthe) grenst het Uffelter Binnenveld, het meest lieflijke natuurgebied van het Drents Landschap. Het is kleinschalig en afwisselend met heide en bos, mysterieuze vennetjes en grillige solitaire bomen. Er leven planten en dieren die bijna nergens anders voorkomen. Ook ‘gewone’ dieren als vos, das, marter en slang kun je zomaar tegenkomen en reeën zie je elke dag. Je kunt een gemarkeerde route volgen die je in ongeveer een uur door al dit moois voert.

41

Indeling lokatie: De zaal ligt in het midden van ons gebouw en voorziet in alles. Er wordt gewerkt, gegeten en gerelaxt. Enkele jaren geleden is een heel geslaagde renovatie gedaan waardoor de sfeer in dit gebouw zelfs nog beter is geworden. De nieuwe serre heeft glas tot aan de vloer; er is een open haard (van vurenhout) en er is vloerverwarming aangelegd. Met prachtige Japanse schuifdeuren, die je in de wand kunt laten verdwijnen, kan de zaal worden verdeeld in een werkruimte en een aparte eetruimte (gebouw 3, november).

foto meeuwenveen

Op onze lokatie heb je maximale privacy, niemand stoort je. Aan de zuidzijde kun je vrij zonnen op het grasveld, op het terras of voor de deur van je slaapkamer. Er is een mooie plek om in een kring rond een kampvuur te zitten.

22

Schermafbeelding 2016-05-13 om 20.13.09

IMG_0206

Schermafbeelding 2016-06-06 om 09.16.17