Massage

Helende 4 handen Bohémien tantrische massage

Lokaties: Arnhem, Boxmeer en bergen (L). Speciale aandacht en zorg op lichamelijk, geestelijk en energetisch niveau. Voor iedereen die thuis wil komen bij zichZelf.

Bert van Rijnberk en Corine Verdijk hebben samen vanuit hun liefde voor jou als mens een massage ontwikkeld die een positieve werking heeft op het algehele welzijn van jou.

Deze helende massage zorgt voor een betere doorstroming van energie en helpt je om beter in je lijf te komen. Je zult door de diepe ontspanning nieuwe energie opdoen en een stap in je persoonlijke proces kunnen zetten. Deze helende 4 handen massage helpt je fysiek, gevoelsmatig en spiritueel.

Lees hier verder en boek je massage

Healing door handoplegging

Healing door handoplegging helpt wanneer je merkt dat je lijf blokkeert, vast zit of strak is en je al langer tobt met de doorstroming van je lichaam, pijntjes of kwalen.

Met lichamelijke en niet-lichamelijke aanrakingen wordt de spanning tussen twee bepaalde plaatsen van het lichaam in evenwicht gebracht. Daardoor is het mogelijk blokkeringen, die ziektesymptomen veroorzaken op te heffen. Dan komt de lichaamsenergie los en gaat deze opnieuw stromen, levenskrachtig en vrij. Voor iedereen die even thuis wil komen bij zichzelf.  Een healingssessie ondersteunt je bij het ervaren van balans en ontspanning in jezelf.  De healing door handoplegging helpt je fysiek, gevoelsmatig en spiritueel.

Lees hier verder en boek een healing