Boeken

Boeken van Zielzicht.

“Ik had Je innerlijk kompas van de bibliotheek geleend, maar het moest terug op een gegeven moment… Echt, élke letter is van waarde voor me. De teksten zijn zo treffend, de gedichten zo subtiel; het hele boekje is zo helpend en helend dat ik er stil van werd. Ik wil het in mijn bezit om het elk moment weer te kunnen pakken. En ja, ik was meteen nieuwsgierig naar het  andere! Om eerlijk te zeggen: ik wil het boekje onder mijn hoofdkussen!” Marja

We hebben tot nu drie boeken gepubliceerd: “De weg naar huis“, het orakelboek ”Het antwoord ben jij” en het boek ”Je innerlijk kompas”. Deze boeken spreken je aan op een dieper wetend niveau en helpen je te groeien in bewust leven in een rotsvast vertrouwen in het goede.

De weg naar huis

‘Er is geen grens aan de reis die je kunt maken. En je zult nooit aankomen op de ultieme plek. Ook die blijft zich ontvouwen. Je zult ook nooit aankomen omdat je er al bent.

Naar ‘ De weg naar huis’

NIEUW – De reis van de Ziel – Lenteboek – voorinschrijving

In dit Lenteboek is er van 21 maart tm 20 juni een dagelijkse tekst die ik voor je heb geschreven over zelfliefde en liefde, verzachten en verstillen, je innerlijk kind en volwassen zijn, over stilte en waarheid en in deze tijd van het jaar vooral ook over overgave aan dat wat groter is dan jij.

Naar ‘De reis van de Ziel’

Je innerlijk kompas – leven vanuit de onderstroom

Alleen verkrijgbaar tijdens programma’s

‘Je innerlijk kompas’ is door de jaren heen ontstaan en is als een bloem ontvouwd, gegroeid. Niet anders dan wijzelf, zoals ook wij pas achteraf weten hoe we zelf tot bloei komen. Het boek is ook te raadplegen als een orakel door het op een willekeurige bladzijde open te slaan en juist die ene zin of dat hoofdstuk te lezen dat je tegenkomt.

Naar ‘Je innerlijk kompas’

Het antwoord ben jij

Alleen verkrijgbaar tijdens programma’s

Het orakelboek ‘Het antwoord ben jij’ van Bert van Rijnberk en Sylvia Monten is een innerlijke ontdekkingsreis. Dit boek geeft je geen standaard antwoord op de essentiële vragen in je bestaan. Dat kan ook niet, want jouw antwoord zit in jezelf. Het enige wat je kan helpen om jouw unieke antwoorden te krijgen, zijn de juiste vragen en die vind je hier. Als een orakel helpt dit boek om je actuele thema’s te onderzoeken op drie niveaus.