4 handen Tantrische Massage

Speciale aandacht, aanraking en zorg op holistisch niveau voor iedereen die thuis wil komen bij zichZelf.

Gideon en Madonna hebben samen vanuit hun liefde voor jou als mens een tantrische massage ontwikkeld die een positieve werking heeft op het algehele welzijn van jou.

Wil je een fijne onvergetelijke ervaring en totale ontspanning in aanraking met warme olie van top tot teen?

Wil je je innerlijke stroom weer ervaren en jezelf overgeven aan een zachte bedding waarin je je veilig en gedragen voelt? Wil je weer contact met je eigen zinnelijke levensstroom?

Deze helende tantrische massage zorgt voor een betere doorstroming van energie en helpt je om beter in je lijf te komen. De diepe ontspanning geeft je nieuwe energie en vergroot het vertrouwen in je eigen lichaam. De massage ondersteunt je in het zetten van stappen in je persoonlijke proces. Deze helende 4 handen massage ondersteunt je fysiek, gevoelsmatig en spiritueel.

De energie en de stroom die in jouw lichaam wordt opgewekt zorgt ervoor dat je meer in contact komt met je vrije sensuele aard.

We gebruiken een combinatie van technieken uit tantrische massage , rebalancing, ayurvedische massage, lomi lomi massage  en klankschaalmassage. Deze methodes helpen jou om terug te keren naar de oorspronkelijke staat van wie je bent. Ademhaling, klankschalen, geur, bewustwording, aanraking en mindfulness spelen hierbij een belangrijke rol.

Tijdens de Helende 4 handen massage heeft jouw lichaam 2 liefdevolle, intuïtieve, bekwame masseurs tot je beschikking. Voor alle duidelijkheid: De tantrische massage is niet gericht op seksualiteit. Het is een holistische massage.


Ik voel mij zo geweldig. Ik ga het gevoel nog een tijdje vasthouden.
Wat een fijne ervaring, zo enorm fantastisch dat ik dit met jullie mocht delen en ondervinden. De totale ontspanning door de “warme” 4 handen massage warme olie van teen tot kruin heeft mij meer gegeven dan ik bedacht te verwachten. 
 
Mijn kleuren ontwaakten en kwamen in een rustige balans. Mijn lichaam verplaatste zich van buiten naar binnen en daar vond ik vertrouwen en een gelukkige ik. De klankschalen, helemaal een nieuwe ervaring, gaven zo een speciale energie dat alle stromen zich in mijn lichaam in elkaar vermengde tot een mooie kleuren palet. Wat mij nog meer een gevoel van geluk gaf.
Ik denk dat wij er samen in zijn geslaagd om mij een stukje van mij ware zelf te laten zien. Ik zie zeker dat ik in de toekomst van de 4 handen massage nog eens gebruik ga maken. – Angelika

Het was in één woord geweldig!!
Een warm welkom, en daarna genieten… Een overheerlijke massage met warme olie en 4 handen/armen van mijn tenen tot mijn kruin… En afgesloten met klankschalen… Voor mij een nieuwe ervaring… Het was heel prettig, de zachte trillingen gaan door je hele lijf. Echt een aanrader!! Na deze massage ben ik volledig ontspannen en tot rust gekomen. – Karin


Massage door Corine Verdijk en Bert van Rijnberk

op lokatie: vraag naar de mogelijkheden 

4 handen massage in Nieuw Bergen (L) 

Afspraak maken of meer informatie: Maak gebruik van het contactformulier of bel 06 – 1584 2381