TransformatieCoaching

Persoonlijke hulp of begeleiding nodig bij eenzaamheid, angst, onzekerheid, opvoedzaken, relatieproblemen of gedoe? Wil je je weer vrij voelen, veilig weten en plezier en geluk ervaren?

Hulp nodig om je veilig te voelen, rust te ervaren, inzicht te krijgen en je te kunnen verhouden tot alles wat nu speelt? 

Persoonlijke begeleiding en essentie-coaching biedt je de mogelijkheid om te onderzoeken waar je staat, wat je wilt en hoe je dat kunt realiseren. We werken vanuit het vertrouwen dat jij je antwoorden, met enige hulp, weer zelf kunt vinden op dat wat er in je leven speelt. We ondersteunen je daarin door samen met betrokken aandacht te onderzoeken, oordeelloos en met liefdevolle aandacht te luisteren en je een spiegel en nieuwe perspectieven voor te houden.

Essentie-coaching maakt gebruik van diverse coachings- en begeleidingsmethoden als RET, systemisch werk, haptonomie, visualisatie, gedachtenonderzoek, meditatie, mindfulness en lichaamswerk. In het eerste gesprek wordt een begeleidingsplan besproken en afgestemd.

De coaching en begeleiding wordt verzorgd in Nieuw Bergen (onder Nijmegen).

Benieuwd of het past?

Om te ervaren of persoonlijke begeleiding nu bij jou/jullie en de begeleidingsvraag aansluit kun je voor meer informatie bellen 06 – 1584 2381 of gebruikmaken van het contactformulier.

Tarieven voor particulieren individueel is € 95,- incl. btw per begeleidingssessie van vijf kwartier.  Voor stellen is het € 150,-. Voor langere sessies is er een opslag van € 50,-. In de avond of in het weekend is het individuele tarief € 115,- voor 5 kwartier.
Voor zakelijke relaties (ZZP/bedrijven) is het € 185,- excl. 21% btw.

We zijn ook beschikbaar voor telefonische ondersteuning. Een belafspraak kan je maken via het contactformulier.

Bij telefonische ondersteuning is het tarief voor de eerste 30 minuten € 45,- en voor de tijd na 30 minuten (tot 1 uur) € 90,-.

Of het nu is voor een luisterend oor, steun in moeilijke tijden, een heldere spiegel, je spirituele groei, meer inzicht in je vraagstukken, een positieve impuls, het hervinden van kracht of omgaan met relatieperikelen of verlies; we kunnen je daarin bijstaan met één een telefonisch consult

Relatiebegeleiding

Liefde. Het woord veronderstelt dat het makkelijk zou kunnen zijn, moeiteloos. En toch merk je dat het niet altijd even makkelijk gaat. In een begeleiding met Madonna en Gideon is er ruimte om de vrijheid én verbinding te onderzoeken, het verlangen én de pijn, het onbegrip én de angst, het vertrouwen én vooral de liefde. Lees hier verder…

cropped-Logo-Zielzicht-Doorzichtig.png

Of het nu is voor een luisterend oor, steun in moeilijke tijden, een heldere spiegel, je spirituele groei, meer inzicht in je vraagstukken, een positieve impuls, het hervinden van kracht of omgaan met relatieperikelen of verlies; we kunnen je daarin bijstaan met één of meerdere persoonlijke gesprekken of een telefonisch consult.